Aamu alkoi taas juoksulla joka alkaa tuntua jo helpolta, eli huomenna pitenee lenkki. smiley Aamulla lenkin jälkeen oli taas virtaa ja ehdin kuunnella etenkin vanhimman, joka meni vasta kymmeneksi ,höpinöitä. Kaikilla tytöillä tuntui olevan hyvä aamu. Vanhin ja keskimmäinen odotti iltaista tyttökerhon viimeistä kertaa jonne sai viedä herkkuja mukaan ja minikääpiö oli kuin kermaa nuollut kissa kun kuuli että pääseen leikkimän parhaan kaverinsa kanssa. (itse oli vain hieman haikealla mielellä keskiviikot kun on ennen olleet niitä "aikaa lapsille päiviä" mutta nyt se on sitten ohi..)
Töissä oli aika rapsakka päivämutta selvisin hengissä kuitenkin. Ärsyttää vaan suunnattomasti tälläiset päivät niin kuin eilen ja tänään eli että siellä töissä on ihan horkka kylmä ja mikään villavälly ei tunnu tehoavan... ja sen lisäksi tänään ärsyynnystä herätti taas kerran se että ylitöiksi meni. Vasta pikkaista ennen puolta pääsin lähtemään... Tuli vaan mieleen että mitens jos olisi lapsi tarhassa odottamassa kotiin pääsyä surprise siellä sitä vaan istutaan töissä, asiakaspalveluammatin iloja, koskaan ei voi tietää milloin pääsee lähtemään , ja siis mitään korvaustahan noista ylimääräisistä puolista tunnista taii viisistätoista minuuteista ei saa eikä niitä oikein ikinä ehdi vapaanakaan pitää frown (tosin voipa sitten hieman paremmalla omalla tunnolla osallistua lasten lääkäreihin  yms muihin pakollisiin työajalla), No mutta  onneksi tänään mies oli kotona ja minullakan ei ollut kauhea kiire. Koska olin menossa töistä suoraan zumbaan ja se alkoi vasta varttia vaille kuusi..
Töiden jälkeen menin siis sinne zumbaan ja oli ihan loisto zumba, sykkeet nousi ja hiki virtasi, IHANAA!!! smiley Isot tytöt olivat tyttökerhossa ja mies sekä minikääpiö leikki kotona hevosta ja lohikäärmettä. smiley Kun tytöt kotiutui niin syötiin porukalla iltapalaa ja sitten iltasadun lukemisen jälkeen tytöt nukkumaan ja minä sohvalle. Mies lähti vuorostaan hikoilemaan lenkille. 

Niin ja mikä parasta... muistin tänään (kiitos Tarun muistutuksen) varata meille liput Robinin keikalle. Tytöt on AIVAN innoissaan. 4.5 se sitten olisi Porvoossa. Mies hieman tuskaili mukaan lähdön kanssa mutta kylllähän tuonne on tosi kiva lähteä koko porukalla ja mikään ei ole niin ihanaa kuin nähdä lasten riemu ja ilo jonka ne tuosta tulevasta keikasta saavat. (siis en minäkään nyt mikään Robin fani ole mutta mitäpä sitä ei lastensa eteen tekisi wink)