Nyt täytyy heti tulla kertomaan kun on jotain POSITIIVISTA sanottavaa. Viime aikaiset päivitykset ovat olleet niin negatiivissävytteisiä että itsekkin oikein möllistyttää mokomat. Mutta nyt siis on joain HYVÄÄ sanottavaa. smiley ja kaikkein parasta kaiketi että on PERJANTAI ILTA, jeeeeeee!!!!! 
Tänään oli yksin töissä mutta selvisin hengissä. smiley Oikeestaan oli ihan mukava päivä. Sen verran rauhallista että sain suurimman osan rästi hommista tehtyä ja ainakin kaikki hyvään alkuun. Kerrankin kaikki homamt on siinä tilassa ettei viikonlopulle jäänyt "kalvamaan" mikään JEEE!! Mies toi minulle minikääpiön kanssa myös aamupäivällä evästä joten ehdin syömään jne.
Töissä siis oli oli ok ja kotiin kun tulin oli vielä enemmän ok. smiley Tytöt nauravaisia ja kaikki jotenkin täynnä virtaa.. Juotiin mummon kanssa siinä kahvit ja lähdettiin sen jälkeen lenkille koirien kanssa, MInikääpiö pyöräili mukana. Isommat jäi kotiin pelailemaan ja vanhin odottamaan innoissaan millloin yökyläkaverin perhe tulee häntä noutamaan. Lenkillä hain samalla "hieman" herkkuja, sipsiä, limsaa ja karkkeja.  Herkkuja meille kotiin jääville. Kun vanhin sitten lähti reppu pakattuna ja silmät innosta kiiluen kaverinsa luo vilkutin minä hänelle heipat, yllättäen en tuntenut ikävää tai haikeutta vaan ihan vaan suurta ylpeyttä, sinne se lähti minun iso ja rohkea tyttönen, ihan ensimmäistä kertaa yökylään kaverin luo, tätä ennen yökyläilyt on rajoittunut isovanhemmilla oloon. 
Kun tyttö oli lähtenyt laitoin keskimmäiselle ja minikääpiölle herkut ja he kävivät katsomaan hauskkoja kotivideoita. Sillä välin minä lähdin juoksemaan, en muista milloin olisi juokseminen tuntunut noin hyvältä. Jossakin vaiheessa alkoi sataa kaatamalla vettä mutta ei haitannut, ihana lämmin kesä sade, kengät sanoi litsläts mutta minua lähes nauratti, juoksu tuntui taas pitkästä aikaa tosi hyvälle. smiley
Kun tulin kotiin mentiin tyttöjen kanssa saunaan ja nyt sitten jäähdytellään, kohta prinsessat nukkumaan ja vaikka yleensä tässä vaiheessa iltaa olen jo ihan rättipoikki niin nyt tuntuu virtaa olevan vaikka kuinka. 
VIIKONLOPUSTA SAA VOIMAAA!!!! smiley 

Hauskaa viikonloppua ihan joka ikiselle!!! smiley