Kiireiset ja rankat  työpäivät tuntuu jatkuvan.. Mutta nyt ei murehdita sitä, huomenna on vapaapäivä kun on helatorstai ja luvatuna on hienoa ilmaa.

Tänään työpäivän jälkeen lähdettiin kodalle retkeilemään. IHANA ILMA!!! parikymmentä astetta lämmintä ja ihanaa oleskelua koko perheen voimin. Ihan parasta

Kun tultiin kodalta kotiin jäi tytöt katsomaan telkkaria ja me lähdettiin miehen kanssa juoksemaan. Tavoitteena oli 7 kilometrin lenkki ja se myös heitettiin. Nyt on ihan mieletön fillis. Tuo oli ensimmäinen noin pitkä lenkki ja tuo antoi kyllä uskoa siihe että kyllä minä sen kympin vielä kesällä juoksen.  OU jEEE!!!!

Tässä kuvia kodalta:

 

 

 

Huomenna on vapaapäivä. Aamusta koti oloilua ja päivällä on isojen tyttöjen futisturnaus. Mennään sinne koko perheen voimin mieskin sanoi että aikoo herätä tarpeeeksi ajoissa vaikka nukkuukin yövuoron jäljiltä. Kivaa mennä koko porukalla.

Iltasella treffataan ystävää perheineen (toivottavasti saadaan aikataulut natsaamaan) onkin ihan kauhea ikävä kun ei olla pitkää aikan nähty kunnolla. Ihania tyttösiä ja kumppapoikaa on ihan megalomaanisen ihqua nähdä.... 

Mutta nyt jalat ylös ja sohvalle nauttimaan kunnon juoksemisen tuomasta HUIPPU fiiliksesta.