Viikonloppu takana. Levännyt... sitä olo ei kyllä ole mutta silti sanoisin että mukava viikonloppu takana.

Lauantai kuulumiset tulikin viime päivityksessä.  Siihen voisin vielä lisää sen että illalla kun mies oli salilla ja minä kuuntelin hiljaisuutta sattui soittamaan vanha ystävä. Hänen kanssaan juteltiin lähes pari tuntia puhelimessa. Tuntui hyvältä kun huomasi että vaikka hänen kanssa viime kunnon puhelusta on aikaa niin silti mikään ei muutu. Tosi ystävä on ja pysyy, vaikka  häntä ei näe (viime kerrasta on aikaa monta kuukautta) niin silti , silti hänelle on helppo puhua ja häntä on helppo kuunnella. Haluaisin ajatella että tuo parin tunnin puhelu auttoi meitä molempia, minulle ainakin tuli lämmin tunne siitä että niiden parin oikein läheisen ja kaikkein rakkaimman lisäksi on muitakin jotka välittää ja antaa minun välittää hänestä. Lohdullista ajatella niin. 

Sunnuntaina aamulla kauhea härdelli kun piti ehtiä joka paikkaan. Minikääpiö heräsi kahdeksan jälkeen ja laitoin hänet katsomaan pikkukakkosta ja läksin juoksemaan. Itse juoksu tuntui hieman tahmealta... mutta sää oli kaunis ja lämmin joten nautin sitten siitä siinä pinnistelyn lomassa. Kun tulin kotiin oli vanhinkin herännyt ja kohta heräili keskimmäinenkin.
 Tytöt söi aamupalan ja minä juorusin taas kerran puhelimessa, tällä kertaa vuorossa toinen ystävä ja eri aiheet mutta aina yhtä terapeuttista. smiley Monen montaa asiaa ihmeteltiin ja taivasteltiin. Jonkin verran ennen yhtätoista vanhin lähti pianotunnille ja keskimmäinen halusi mennä mukaan. Yhdessä tytöt fillaroi opetuspaikalle. Sillä välin minikääpiö leikki ulkona ja minä valmistin ruokaa. Kun tytöt tuli kotiin kauheella kiireellä sapuskat naamaan ja töihin.
 Töissä oli hieman ikävä ylläri se että oli tullut ilmeisesti jokin väärinkäsitys, minä luulin olevani töissä klo 13-15 ja päivystäväni pomppulinnalla (tästä syystä pystyi ottamaan lapset mukaan ja olin pitänyt kaksi tuntia vapaata etukäteen) mutta lappu olikin että toimisto on avoinna klo 12-15 ja siis istun toimistolla... hmmm.. no onneksi oltiin paikalla jo hyvissä ajoin, olin ajatellut että ehdin lasten kanssa hieman kierellä ennen töitä..NO nyt en sitten ehtinyt. isot likat  otti minikääpiön mukaan ja meni pomppulinnaan, kasvomaalaukseen jne ja minä sitten istuin siellä toimistolla. Onneksi lapseni on aika sopeutuvaisia niin ei tullut sitten mitään ongelmia tuon suhteen.  Kolmelta laitoin lapun luukulle ja lähdettiin kiirellä kohti seuraavaa paikkaa.
Eilen oli kotkassa HEVISAURUS ja sinne olin luvannut tytöt viedä koska se oli ilmainenkin.  Ehditttiin paikalle oikein hyvissä ajoin ja ehdittiin kierrellä ystävä perheen kanssa paikkoja enemmänkin. TOSI KIVA TAPAHTUMA täytyy sanoa, kiipeilyä, juoksua, ensiapua jne... ja tietty ne SAURUKSET!!!!! Tytöt oli INNOISSAAN!!!!
Kun tuo tapahtuma loppui viideltä lähdettiin kohti kotia. Mies ehdotti että mentäisiin jonnekkin syömään ja päätetiin sitten ajaa Haminaan ja Rossoon. NAMSKIS!!! Oli hyvää ruokaa, tytöt söi myös suuurella ruokahalulla ja toki itsekin piti vetää ähky överit. 
ILtasella mies tyhjensi puukärryä ja minä  vaan möllistelin. Isot kirmasi vielä pitkin kyliä ja minikääpiö leikki pihalla. 
Mukava päivä vaikkakin  työpäivä tuntuikin ja painoi ajatuksissa hieman  mutta pääasia kuitenkin että sain ja ehdin viettää viikonloppua hyvässä seurassa. Takana siis aurinkoinen ihana viikonloppu, perhettä ja ystäviä heart !

Tänään on taas maanantai ja ainakin aurinkoinen ilma näyttä jatkuvan. Tänään on minikääpiön kerho ja iltasella jos uimaan tahi jotain ulkoilua, katsotaan nyt miltä päivä näyttää siinä vaiheessa kun töistä taas kotiudun.

Ihanaa viikon alkua kaikille tutuille ja tuntemattomille!!!