Perjantaina oli viikon viimeinen työpäivä... huh loman jälkeinen viikko taitaa olla aina se rankin. Selvisin hengissä kuitenkin ja kun vaan on muistanut nukkua eli siis käydä ajoissa nukkumaan niin päivätkin on jaksanut ihan hienosti.  

Sillä välin kun minä pakersin töissä perjantaina oli mies vienyt tytöt meripäivä humuun. Lakritsia, tivolilaiteita, muikkuja, itämeriteltan tehtäviä, suursaariteltassa notkumista jne niistä sain kuulla päivityksen heti kotiin tultuani. Hauskaa heillä oli ollut se on varma. 

Kun tulin töistä kotiin oli täällä jo pari ystistä lapsineen. Menoa meininkiä ja hulvattomia juttuja, niistä koostui loppu ilta. LApset ui ja leikki keskenään ja me aikuiset naurettiin vatsalihakset kipeiksi, taisi olla lähemmäs kello yhtätoista kun viimeiset vieraat lähti. kaveri käytti sanaa "Voimauttava ilta" ja sitä se totisesti oli. 

Lauantaina miehellä oli ylimääräinen vapaa, JEEEE!! Ja aamu meni pitkään nukkuessa ja lasten kansa touhutessa. Iltapäivällä lähdettiin kummitytön synttäreille ja lasten oli määrä jäädä samalla reissulla mummolle yökylään.... iltasella oli siis aikuisten meripäivät.  Syntäreillä oli hauskaa, lapset ihan innoissaan ja kun lapsilla on hausaa niin sitten on myös meillä muillakin.

Lapset jäi tosiaan siitä sitten mummolle. Heillä oli tarkoituksena mennä uimaan isolla porukalla ja sen he olivat tehneetkin. Oli kuulemma ollut superhauskaa!.

KUn me tultiin miehen kanssa kotiin käytiin viemässä mummin auto Anjalaan ja sen jälkeen alkoi valmistautuminen meripäivä humuun. TUkkasuoraksi ja menoksi. Ilma oli ihana lämmin ja aurinkoinen. Lähdettiin siis alunperin miehen kanssa ihan kahdelleen mutta heti kaupungissa treffattiin yksi ystis miehineen. Ensin vaan istuskeltiin aurinkoisessa puistossa ja nautittiin lämmöstä, siideristä ja hyvästä seurasta. Kohta sitten siirryimme satama alueelle ja siellä sitten oli tuttuja enemmänkin. Jossakin vaiheessa treffasimme yhden kavereistamme joka kertoi IHANIA UUTISIA. Hänestä tulisi ISÄ joulukuussa.... aaaawh sitä melkein itkun määrää... "Miun pojista" (siksi minä olen noita äijiä kutsunut kun nuorempana oltiin liikkeellä aina porukalla Tuija ja pojat) on tulossa aikuisia.  Mutta siis osa illasta meni sitten kaverin kanssa vauvajuttuja höpöttäessä. Ja niin hienosti on suunniteltu laskettuaika on meinaan minun synttäripäivänä.  Mutta siis suuret onnittelut asianosaisille .

Hieman ennen puolta yötä tuli paikalle myös muita kavereita. Oli ihana nähdä kamuja vaimoineen pitkästä aikaa. Yhden kanssa höpistiin rakennus projektista ja toisen kanssa vauvoista jne... tuli melkein aikuinen olo.   Iltasella treffattiin myös vanhimman tyttömme kummi pitkästä aikaa.  Meno oli melkein kun ennen vanhaan kun noita miehiä katselin. Naurua, iloa , hieman olutta ja mukavia juttuja.  Ihana ilta siis. Ilmakin oli lämmin. HIeman ennen valomerkkiä alettiin katsella taivaalle. Aika hieno valoshow oli käynnissä kun taivas löi tulta. Mielettömän hieno ukkonen valaisi taivaan. Päästiin kotiin yhden kaverin kyydissä ja lähdettiinkin lähes viime hetkellä, ennen kuin kastuttiin ihan märiksi. JOssakin vaiheessa ukkosta meinaan alkoi tulla vettä niin että ei eteensä nähnyt. MUtta oli siis IHANA LTA!!!

KOtona oltiin hyvissä ajoin mutta koska vanhimman kummi tuli yökylään niin ei sitä heti malttanut nukkumaan käydä vaan piti päivittää kaikki kuulumiset. Viime kerrasta kun on kunnolla ehtinyt juttelemaan on satavuotta aikaa. Kello siis paljon kun uni viimein korjasi. 

Aamulla heräiltiin kuitenkin hyvissä ajoin. Kaveri tuli poikansa kanssa kylään ja siitä sitten höpistiin ja naurettiin ja viettetttiin aika täydellistä dagen efter - päivää. MItään oloja ei kyllä ollut mutta kaikesta valvomisesta ehkä johtuen juttujen taso oli kaukana laadukkuudesta.  Tytöt hain kotiin jo hyvissä ajoin ja lapset leikki ja ui koko päivän. ILtasella heitin vanhimman kummin bussille ja kaveri lähti zumbaan (energinen tyyppi ) Minä vein meitin tytöt heseen syömään ja siitä sitten lähdettiin iltauinnille Tampsan montulle. Vesi oli lämmintä ja ilma oli kuuma. Siinä sitten puljattiinkin hyvä tovi. ILtasella lapset kävi nukkumaan jo puoli ysiltä ja samoihin aikoihin itsekkin tuli sänkyyn kömmittyä. 

Nyt se on sitten aamu ja työpäivä. Väsyttää tietty niin kuin aina maanantaisin mutta muuten huippu hauska viikonloppu toi taas voimia arkeen.  Nyt on hyvämieli, ei edes burana purkille köpsöttely saa mieltä latistumaan!  

 

Kaunista päivää kaikille!