Viikonloppu meni mukavissa merkeissä. vaikka perjantai olikin työpäivänä kuin yksi helvetistä angry niin koska kotona odotti mukava illan vietto mukavien ihmisten seurassa niin mielikin parani heti kun kotiin pääsi.
Eli pari kaveria tuli meille lapsineen istumaan iltaa. Syötiin ja naurettiin, ihan parasta pään nollausta.heart Lapset leikki keskenään ja valvoi pitkään. Oikein mukavaa ajanvietettä. Yksi kavereista jäi lapsineen yöksi ja aamukin siis alkoi mukavissa merkeissä kun oli seuraa heti niin lapsille kuin aikuisillekin.
Lauantaina aamupäivästä kun kaveri lähti kotiin tuli mieluisia vieraita Porista. Serkkuni, hänen äiti vaimo sekä heidän 2 vuotias poika tuli kyläilemään. Viime kerrasta onkin jo vuosi aikaa joten oli tosi ihana nähdä. Päivä meni ruokaa laitellen ja Kotkan puistoissa pyörien. Tytöt oli mielissään vieraista ja etenkin vanhin hoiti pikkuserkkuaan suurella innolla.  Lauantai iltana kävi vielä minikääpiön Emmikummi ja Tomi moikkaamassa meitä pitkästä aikaa. Oli kiva nähdä heitäkin. heartIlta meni uneliaissa merkeissä ja nukkumaan käytiin hyvissä ajoin koska aamulla olisi aikainen herätys.
Sunnuntaina sitten kahdeksalta pirahti herätyskello soimaan ja suunta oli kohti Metsolan kenttää ja isojen likkojen jalkapallo turnausta. Olikin oikein mukava turnaus.  Vaikka tytöt sai pojilta turpiin joka ottelussa niin oli hieno seurata kuinka tytöt tykkäsi pelata ja huima kehitys on tapahtunut sitten viime turnauksen. Vanhin pääsi oikein tekemään maalinkin ja se oli vasta jotain.laughMukava turnaus siis. Minä päivystin kahvilassa pari tuntia, minikääpiö leikki uuden kentältä löytämänsä kaverin kanssa ja mies katseli pelejä. Reilut neljä tuntia hurahti nopeasti. 
Tässä tytöt uusissa peliasuissaan: 
Kuva: Tytöt turnaukseen lähdössä

Pelien jälkeen käytiin syömässä ja ostamassa Prismasta sisäkengät koulua varten. Samalla reissulla tarttui mukaan molemmille isoille tytöille vapaa ajanjalkineet syksyiselle koulutielle… hirveesti olisi vielä ostettavaa koulua varten mutta onneksi kaikki ei nyt tarvitse ekana päivänä olla valmiina.
Iltasella minä lähdin käväisemään zumbassa ja mies puuhaili lapsosten kanssa kotona. Kun tulin zumbasta oli lapset kotona rättipoikki väsyjä ja päästiinkin ajoissa nukkumaan. Puoli yhdeksän jälkeen ei kenenkään huoneeesta kuulunut enään ääntäkään. Me tuijotettiin miehen kanssa jonkin aikaa telkkua muta kymmeneltä uni korjasi minutkin.
 
Tänään eli maanantai aamuna kello soi sitten taas tosi ajoissa … Oli lasten ekakoulu päivä loman jälkeen, minun työpäivä, minikääpiön eka keropäivä, tosin tänään vain infon muodossa ja hän sinne suuntasi mummon kanssa.
Herättelin lapset ja taisi heitä hieman jännittää koska kaikki heräsi suht nopeasti eikä aamupala pöydässäkään turhia kupeksittu.  Saatoin isot kouluun ja katsoin että he pääsivät opettajiensa mukaan. Ja sinnehän ne meni, vanhat konkarit jo, kavereidensa kanssa.  Isot likat kolmas ja tokaluokkalaiset heart
Kuva

Minikääpiö meni tänään tosiaan mummon kanssa seurakunnan kerhon infotilaisuuteen. Itse kerho alkanee joskus parin viikon päästä.
Tässä pikku neiti aamupala puuhissa:

Kuva



Sitten minä vaan töihin ja siinähän se sitten onkin päivä… Ilta on pyhitetty ihan vaan perheelle, lenkkeilylle, lasten koulu kuulumisille ja yhdessä ololle.



 
Huomenna on sitten taas töitä, koulua ja jalkapallotreenejä (tosin mies hoitaa näihin kuskauksen kun ne on jo puoli viideltä ja minähän  pakerran sinne viiteen asti JOKA IKINEN PÄIVÄ)  ja ehkäpä zumbailua.