Viikonlopun suunnitelmat muuttukin kerta heitolla lauantai iltana kun isojen likkojen futisvalmentajalta tuli viesti jossa pyydettiin tyttöjä paikkaamaan turnausta koska sairaudet olivat kaataneet porukkaa sänkyihin. Alunperin meillä oli siis tarkoitus vaan hengailla ja ehkä käydä katsomassa tuota peliä ja ehkä hieman shoppailemassa ja kyläilemässä frendillä. Mutta niin ne suunnitelmat muuttuu. 

Kun kerroin tytöillle että he pääsevätkin peliin halutessaan mukaan (en alunperin ollut heitä ilmoittanut koska luulin että aikataulu menee uintitreenien kanssa päällekkäin) niin into ja ilo oli suuri... "Joo tottakai myö halutaan pelata!"  Eli sunnuntain aamun pitkään nukkuminen vaihtui siis kellonherätykseeen 08:30 ja tunnin päästä siitä iloisten tyttösten autoon pakkaamiseen. 

Turnaus sujui loistavasti . Pelit käytiin samanikäisiä poikia vastaan ja toinen päättyi tiukaan tappoon 3-1 (pitkään oli peli tasan mutta ihan lopussa taipui tytöt) mutta toinen peli voitettiinkin pitkän ja jännän väännön jälkeen 2-1. HYVÄ TYTÖT!!!!! Kyllä oli onnellisia naamoja kotona loppu päivän. Ja samaa sain kuulla muilta joukkuetovereiden äideiltä.. oli laulu raikunut ja hymysuut  ilakoineet sunnuntai iltana. Ja tähän sanottakoot että viime kesänä sama poika joukkue hävittiin aika hurjin lukemin eli kehitystä on tytöillä tapahtunut ihan hurjasti. 

Tässä tytöt:

Vanhin:

jenna-normal.jpg

Keskimmäistä taitaa hieman jännittää ennen peliä, tyttöllä olisi edessä maalivahdin urakka: 

Tuuli-normal.jpg


Ja tietenkin pakollinen jalkapallo huligaani:

peli%C3%A4%20025-normal.jpg

Joukkue hioo sotasuunnitelmaa: 

tyt%C3%B6t%20hioo%20taitoja-normal.jpg


Mutta siis osittaisesta lepopäivästä tuli futispäivä. Ja ilta menikin sitten isojen uintitreenien ja kauppareissun merkeissä. 

NYt on maanantai aamu taas. Tämä viikko onkin yhtä juoksua iltaisin. Olin jo elätellyt toiveita kaverin kanssa lenkkeilystä mutta tajusimpa juuri että joka ilta töiden jälkeen on minulla jotain, on uintia , parturia, kokousta, jalkapallokuskausta jne... mutta mikäpä siinä, hauskoja juttuja vaan. Ja viikon kohokohta on perjantai!!!  LUXUSTA tulossa... ei kiirettä, ei aikatauluja vaan niiden sijaan kylpylä löllintää sekä valmiita ruokapöytiä. IHANAA!!!  (Tosin ennen sitä pitäisi selvitä parista KOKSin keikasta.... mutta yritetään olla murehtimatta niistä vielä...) 


Mutta nyt hauskaa viikkoa kaikille... pakko alkaa duunailla aamujuttuja jos meinaa johonkin vielä tänään ehtiä. 

Suukkoja murusille!!!