Mitä GUMMAA!!!  Kirjoittelin pitkät tarinat tänään aamulla ja tallensin mutta PUFFFF… teksti on kadonnut bitti avaruuteen.

Hmm. mitäköhän mie oikein kirjoottelin. No ainakin kertoilin viikonlopusta eli mitä tehtiin.. Tehtiin ööö ei oikeastaan mitään. Mies oli iltavuorossa ja myö muut sitten puuhasteltiin jalkapallon ja muiden harrastusten parissa. Minä ehdin käydä juoksemassa parikin kertaa ja vaaria käytiin minikääpiön kanssa morjestamassa isojen likkojen uintitreenien aikana.

Maanantaina sitten olikin kiva päivä kun töiden jälkeen oli ohjelmassa aikuisten ilta, miehen ja kavereiden kanssa leffaan. Oli kyllä kivaa.  Mummi ja pappa tuli kastomaan likkoja siksi aikaa kun me kätkätettiin leffassa. Leffa oli ”21 tapaa tuhota avioliitto” ja se oli hyvä. Yleensä kotimaiset leffat saa minut huutamaan tuskasta mutta tämä oli oikein viihdyttävää, maha kippurassa nauraminen teki oikein hyvää.

Tiistaina oli tarkoitus lähteä uimaan mutta flunssainen olo sai meidät tekemään ratkaisun että mies meni tyttöjen kanssa jo päivällä ja illan minä vaan löllyin sohvalla ja katselin tyttöjen tanssi ja kärrynpyörä performansseja.

Tänään on keskiviikko. Minikääpiöllä teline voikkaa ja meillä muilla alustavia pakkaushommia tulevaa Ylläksen reissua varten. Huomenna on taas jalkapallo ilta ja perjantaille lisää pakkausta.

Lauantaina aamulla lähdetään.

Ai niin ja hyvät uutiset. Keskimmäinen pääsi kuin pääsikin musaluokalle… hyvä Tuuli. Tyttöoli sinne kovasti halunnut ja pääsykokeiden jälkeen on ollut hieman kireä tunnelma kun tyttö on ollut kireä kuin viulunkieli jännittäessään tuloksia mutta pari päivää sitten hyvät uutiset rantautui kotiin. keskimmäinen jatkaa siis vanhimman jalanjäljissä ja siirtyy musaluokalle kolmannen luokan alussa.

Mutta eipä muuta nyt…saas nähdä häviääkö tämäkin teksti kuin tuhka tuuleen vai saatteko ”nauttia” ajatus virrastani. :)