Huh ja hrrrrrr, ulkona on -20 astetta pakkasta... mikä kevät tää tämmöinen on???  

Ihan hirvveen kauheen monta päivää viimeisestä päivityksestä.... Niin se vaan on , aika lentää kun on hauskaa ja koneelle ei ole pahemmin ehtinyt istahdella.

Viime viikko meni töiden, lastenharrastusten ja kavereiden näkemisen merkeissä. Viikonloppuna keskimmäinen oli seurakunnan leirillä ja meillä muilla perus viikonloppu, mies töissä ja muilla jalkapalloa, lenkkeilyä , herkkuja ja sohvallla kainalokkain telkkaria, lötköpötkö viikonloppu siis. 

Keskimmäisellä oli ollut leirillä superhauskaa, uusia kavereita ja paljon puuhaa. Tosin sunnuntaina kun hän kotiutui leiriltä muistutti tyttö enemmän zombieta kuin ihmistä... mustat silmäpussit kalpeilla kasvoilla... oli kaiketi tullut hieman valvottua.  NO mutta pääasia että hauskaa oli ollut.

Eilen eli maanantaina oli tytöillä normaalisti koulut ja kerhot yms muut ja minä olin tietty töissä. Töiden jälkeen, itseasiassa hieman jo ennen normaalin päivän päättymistä (sovin että pidän lounastauon päivän päätteeksi)  suuntasi meidän perhe taas kerran jalkapallohallille. Tällä kertaa vuorossa ei ollut harkat vaan peli meidän pallotytöt vastaan KTP:n vuotta (ja kahta) vanhemmat tyttöset.  Innokkaita pelityttöjä oli paikalla paljon, koko joukkue oli saapunut paikalle. ja intoa tuntui löytyvän joka tytöstä. HYVÄ TYTÖT!!!  :) Peli päättyi tiukkaan tasapeliin 1-1 mutta tosiaan aivan loistavan kamppailun tytöt järjestivät. Meidän joukkueen tytöt oli monessa tapauksessa puoli vartoloa lyhyempia vastustajiin nähden mutta sitkeitä nämä "Minun joukkueen" taistelijat. 

 

Tänään on tiistai.Töitä, koulua jne. Keskimmäisellä on hammaslääkäri jonne mummo on luvanut hänet viedä. Iltasella olisi kaikenlaista pikku puuhastelua. Laskettelemaan tekisi kovasti mieli ja uimaan mutta saattaapi olla että jää haaveiluksi ainakin tämän illan kohdalla, ehkäpä hieman ulkoilua jäällä jos sää sallii sekä paperihommien läpi käymistä iltasella. 

Huomenna onkin sitten jo keskiviikko, isot pimut lähtee leikkimän iltapäivällä futiskaverinsa kanssa ja minikääpiöllä on telinevoimistelu. Ja koska talo on hetkellisesti tyhjä kun tulen töistä kotiin tarkoittaa se oivaa mahdollisuutta juoksulenkkiin eli huomenna jos sää ei hurjaksi heittäydy on juoksupäivä. Iltasella jos vaikka ehtisi käydä hieman kaupassa, jääkaappissa ei taida olla kuin valo.  Torstai menee taas hallilla palloille ja perjantai on sitten vielä hieman kysymysmerkki. Alunperin oli tarkoitus lähteä kaverin vauvaa tapaamaan koko porukan voimin mutta nyt voipi olla että se jää väliin miehen menojen takia ja jos näin niin sitten ei auta muuta kuin minun ja tyttösten keksiä jotain muuta kivaa, olisko se sitten se laskettelupäivä vaiko ehkä uintia kylpylässä....? NO  oli mitä oli niin lauantaina minä lähden työristeilylle ja mies jä pitämään talouden kasassa, viikonlopulle on heillä ohjelmassa kaverin synttäreitä sekä kuinkan muutenkaan kuin jalkapalloa ja uintia. 

MUtta nyt ihanaa rapsakan kylmää tiistai aamua kaikille... täytyy alkaa aamupala  hommiin.