Viime viikko hurahti taas niin nopsaan ettei koneelle ehtinyt. Maanantaihan oli vapaapäivä vielä pääsiäisen jäljiltä. Se viettiin muistini mukaan ulkoillen. ILtasella käytin katsomassa pääsisikö lemppari kodallemme jo ja pääsihän sinne. Tosin auto jouduttiin jättää himppusen kauemmas kuin normaalisti mutta onneksi meillä on jalat joilla kävellä.. Lapset oli aivan intona kun pääsivät pitkästä aikaa tuttuu retkipaikkaan. Suut kävi ja eväät maistui ja leikit vaihteli karhujen metsästyksestä koiran kouluttajaan. Vanhinkin joka muuten on alkanut osittaa merkkejä olevansa iian iso leikkimään , leikki muiden mukana intoa täynnä. Me miehen kanssa fiilisteltiin hämärässä kodassa tulen loimussa. Ihana retki taas kerran.

mikkeli%20030-normal.jpgmikkeli%20024-normal.jpg

 

Tiistaina oli sitten arki edessä meillä kaikilla. Isot likat kouluun  minä töihin ja mummo tuli minikääpiön kanssa kun mies nukkuin yövuoron jäljiltä.  Itselläni oli aika hulu ja hulina päivä töissä ja kun pääsin kotiin olin kyllä onnellinen että minua oli vastassa hymyilevä tyttösiä. Työpäivä oli pitkästä aikaan niin kamala että aloin jo harkitsemaan että onko minusta tähän hommaan lainkaan. NO selvisin kuitenkin ja iltakin muodostui  sitten mukavaksi , käväistiin kirjastossa ja uimassa. 

Keskiviikkona oli peruskuviot, töissä oli rauhallisempaa ja tiistaina harkitsemani lopputilin ajatus hälveni mielestä nopeasti. Iltapäivällä minikääpiöllä oli telinevoimistelu, mies vei hänet sinne kun minähänolin töissä ja minä pääsin töiden jälkeen nautiskelemaan olostani kosmetlogin pöydälle. Tuli kyllä tarpeeseen, kulmakarvat oli alkaneet jo kasvaa yhteen. =) (no ehkä pikkuisen liioiteltu mutta ei paljon) 

ILtasella taidettiin käydä vielä taas uimassa ja puuhailtiin muuta muavaa koko porukan kesken. 

Torstai meni sitten minulla taas töissä. Minikääpiö oli aamupäivällä mummon kanssa uimahallitouhuissa ja isot likat koulussa. Iltasella oli isojen taitoharkkoja joten ilta menikin sitten hallilla istuen ja mukavia muiden vanhempien kanssa lätisten. 

 Perjantaina miehellä oli vapaata ja hän vei likat minun töissä ollessani Uuperiin laskettelemaan. Likat oli innoissaan ja hienosti oli taas sujunut. Ilmakin oli ollut aurinkoinen ja kun he iltasella sieltä kotiutuivat näkyi kaikkien tyttösten iholta että aurinkoa on saatu. Kaikki kolme tai siis neljä mies mukaan luettuna alkaa muistuttaa jo ihmistä talven jälkeen eli nätti päivetys löytyy heiltä... toisin kuin minulta joka on kalpea kuin kalkkilaivan kapteeni... huoh! No kyllä se minun  aikanikin vielä tulee. :) Perjantaina töiden jälkeen ja siinä iltasella meillä oli myös mieluisia vieraita käymässä kun pari  kaveria perheineen tuli lastensa kanssa. Pannari kumamllisia juttuja... perus perjantai tällä porukalla. Hauskaa oli ja ikää pidennetty nauramisen voimalla monta vuotta, kiitti kamuliinit <3 ! 

Lauantaina sitten oli minulle tärkeä päivä. Meillä oli tyttöjen ilta naisten kanssa jotka ovat ystäviä rakkaita noin 20 vuoden takaa. Eli tyttöjengi koossa taas. Osan olen tuntenut aina, perhepäivähoitajalta saakka, osaan on tullut tutustuttua ala asteella ja osaan yläasteella mutta siis koko lapsuus/nuoruus on näiden tyttöjen kanssa heiluttu. Nyt oli siis päätetty järjestää kokoontuminen niin että mahdollisimamn moni pääsi paikalle ja pääsihän meitä 12 sisäpiiri tyypistä paikalla oli 9 ja voi kuinka me naurettiin. Vatsalihakset on ihan kipeinä kaikesta siitä hysteerisestä naurusta jonka saimme aikaan. Syötiin ruokaa, juotiin hieman ja naurettiin ja muisteltiin. Yksi meistä oli tuonnut kuvia noilta ajoilta ja voi luoja minkälaisia tyyliniekkoja me ollaankaan oltu.... Muistoja rakkaita!!! Tosin siinä muistellessa tuli kyllä mieleeni että " MINUN LAPSET EI IKINÄ PÄÄSE ENÄÄN ULOS TALOSTA... ainakaan tuossa parin vuoden päästä!!!" EI FESTAREITA, EI DISCOJA jne....  :D :D NO ehkä minä ehdin tästä vielä laantua mutta nyt kun tuli muisteltua kaikki meidän tyttöjengin toilailut niin.... siis mehän ollaan oltu ihan kamalia!!!!  =) Jossakin vaiheeessa minun alkoi kovasti särkeä päätä ja siinä vaiheessa kun porukka puolen yön aikoihin alkoi jakautua kuka kotiin, kuka Haminaan kuka Kotkaan niin minä päätin lähteä omaan sänkyyn. Vanha ei jaksa enään. =) MUtta täytyy sanoa että ensi vuonna todellakin uusiksi tuo homma oli aivan ihana nähdä kaikkia ja muistella vanhoja, jännä miten erilaiset asiat kaikilla onkaan jäänyt mieleen, mitä asioita katuu ja mille kaikelle antaakaan siunauksensa menneisyydessä. 

Vaikkakin kaikki oli aivan ihana nähdä niin täytyy sanoa että kaikista ihaninta oli istua hetki lapsuuden aikasen parhaan kaverin vieressä autossa kun he olivat matkalla baariin ja minä kotiin. Tuntui jotenkin turvalliselta ja siinä olisi voinut sanoa vaikka mitä, oli helppo kuvitella että 20 vuotta aikaa katoaisi pois ja siinä me istuttaisiin kuten ennenkin kikattamassa tai itkemässä,  on helppo ymmärtää miten me joskus jaettiin kaikki hänen kanssaan. Kiitos Minna, olen etuoikeutettu kun olen saanut olla ystäväsi! <3 

Sillä aikaa kun minä fiilistelin tyttöjengin kanssa vietti mies laatuaikaa pimujen kanssa. herkkuja töllöä taisi olla heidän ilta ohjelma ja hauskaa oli ollut heilläkin. 

Sunnuntaina sitten oli aamulla herätyskello soimassa ja aamupalan jälkeen matka kohti MIkkeliä ja jalkapallo turnausta. IHan huippu herätä ivan illan jälkeenja ilman krapulaa. Läksimme koko porukalla puoli kymmenen maissa ajelemaan , ensin heitettiin Tessa mummolle hoitoon ja siitä sitten MIkkeliin, tyttöjä jännitti ja takapenkin tunnelma oli välillä kireähkö mutta heti kun päästiin perille ja nähtiin kaikki tutut joukkue kamut niin into piukeena likat oli heti messissä mukana.  Peleistä ei tällä kertaa saatu muuta kuin kokemusta eli tappio tuli joka pelissä mutta hienosi taisteli silti koko joukkue ja ne naamat hymyilevät pimut!!! IHania likkoja!!! Pelin jälkleen melkein kaikki lähti vielä syömäänkin ja oli kyllä ihana kuunnella likkojen höpötyksiä, ketään ei tuntunut harmittavan pelien tulokset vaan kaikki keskittyi höpsöilemään ja kikattelemaan ravintolassa... joukkue henkeä!!! :) 

Mikkelin peleissä meidän likat saivat myös ensimmäiset fairplay korttinsa, vanhin tokassa pelissä ja keskimmäinen viimeisessä. Likat oli aivan onnessaan, se ehkä näkynee kuvissa. :

 

mikkeli%20041-normal.jpgmikkeli%20043-normal.jpg

Mutta siis oli loistoreissu Mikkeliin, minikääpiökin viihtyi hyvin ja kaikilla oli mukavata. 

KOtimatka oli sitten hieman hysteerinen:

mikkeli%20033-normal.jpg

 

ja hysteerinen hihitys jatkui vielä seuraavana aamunakin:

306011_10151549927259656_124637419_n.jpg

Eilinen minulla meni töissä ja isoilla likoilla koulussa. Iltasella keskimmäinen luuhusi kaverillaan ja me muut käytiin nappaamassa yksi tyttöjen joukkue kaveri mukaan ja mentiin uimaan. Mukava ilta taas. Illalla iltapalaa koko porukan voimin ja telkkarista huippumalleja ja sitten nukkumaan ja nyt on taas aamu. 

Tällle päivälle töitä, koulua, ulkoilua, ehkä uimista... perusmenoa siis. 

 

Ihanaa päivää kaikille!