Se alkaa ihan selkeesti olla kesä jo kynnyksellä. Tytöt laskee päiviä koulun loppumiseen ja ne alkaa todellakin käydä vähiin.  Illat on valoisia ja virtaa riittää paremmin niin tytöillä kuin äidilläkin ja jotenkin elo on tosi leppoisaa. Arki menee töiden ja jalkapallon ja muiden harrastusten ympärillä pyörien, jos ei ole harrastuspäivä niin sitten talo täyttyy kavereista, aika usein niistä futiskavereista ja sitten onkin pihalla suuret pelit taas käynnissä.  

Kun päivät menee touhuten onkin likat iltaisin ihan hysteerisen väsyneitä ja eilenkin koko ilta meni kikattavia tyttöjä katsellen. KESÄ ---- iloisia ihmisiä, sopii minulle!! :D 

 

Tässä muutama kuva hysteeristen pimujen tanssiesityksestä... :) 

Kuva: Tanssi muuveja

Kuva: Illan tanssi esitykset

 
Futiksessa ollaan nyt tällä viikolla tahkottu pari peliä isompia tyttöjä vastaan piiirisarjassa ja ne meni itseasiassa paremmin kuin olisin kuvitellut. Vielä on paljon petrattavaa hyökkäys päässä mutta puolustus on jo aika vankkaa. Viikonloppuna käytiin myös katsomassa Kouvolassa turnausta jossa osa joukkueemme tytöistä pelasi, innokkaita tyttöjä on niin paljon että jokainen ei millään pääse joka peliin vaan pitää aina välillä tyytyä kannustamaan. Vanhin etenkin harmitteli että olisi ollut hienoa itse olla mukana pelaamassa mutta ensi kerralla sitten. 
 
Futiksen lisäksi muuta liikuntaa sen verran että keskimmäisemme valittiin luokan karsintojen perusteella edustamaan kouluaan koulun joukkueessa sukkulaviestikisoissa. Tyttö on syystäkin ylpeä, maanantaina sitten juostaan tuo skaba, harmi kun en pääse itse katsomaan kun pitää rehkiä töissä mutta onneksi siellä on koko omakoulu kannustamassa joukkuetta hyvään suoritukseen. 
 
 Jaaps mutta eipä meille muuta kummallista taida tähän hätään kuulua, mies on iltavuorossa ja me tyttöjen ja heidän kavereiden kanssa pidetään torppa pystyssä. Äsken käytiin meresssä uimassa (= tytöt ui ja minä palelin rannalla) ja sen jälkeen minä kävin taas hieman juoksentelemassa.
 
Ensi viikoksi peruskuviot, viimeinen viikkko koulua, futista, uimista ja lauantaina koulun loppumisen kunniaksi säästä riippuen joko Tykkimäkeä tai kylpylälillluntaa. Minullakin on enään vajaa kuukausi kesälomaan...ou jeee!!!  
 
Mutta nyt taas pihalle pelaamaan, minikääpiö odottaa maalivahdin hanskat käsissä että joku tulisi vetelemään rankkuja... sinne siis!!! :)