HIPHEI!!! Se on juhannus ollut ja mennyt ja se tarkoittaa sitä että minulla on LOMALOMALOMALOMALOMA!!! :) 


Juhannus meni oikein rennoissa ja hitaissa merkeissä. Juhannusaattona oltiin kavereiden kansa Valksalla uiskentelemassa pitkän kaavan mukaan. Eli mukana oli evästä ja lilluttiin koko päivä rannalla ja saunottiin ja taas uitiin. Lapset leikki  ja oli oikein mukavaa. Iltasella mentiin Nuottasaareen katsomaan kokko seurakunnan tilaisuuteen. Porukkaa oli paljon mutta tilaisuuden luonteesta johtuen "ördääjiä" ei paikalla ollut joten oli oikein mukava katsella lasten kanssa kokoa. Ohjelmassa oli myös yhteislaulua, kasvomaalausta ja muutakin rennon letkeää kesäpuuhaa. Oikein mukavaa!!! Kun kokko oli nähty tultiin tähän kotiin ja mies grillasi lapsille vielä makkaraa ja hieman herkuteltiin sipseillä ja puolen yön maissa nukkumaan koko konkkaronkka. Mukava rauhallinen juhannus aatto!!


Juhannuspäivänä pakattiin sitten revohkamme autoon ja menimme päiväseltään mökille. Likat ui ja saunoi ja käytiin soutelemassa. Iltasella sitten ajeltiin kotiin omiin sänkyihin nukkumaan. 


Eilen eli sunnuntaina oli aivan UPEA ilma. Päätimme lähteä merelle. Hypättiin tuuriin ja puksuttelime Varissaareen. Siellä sitten rantailtiin, kierrettiin saarta ja muuten vaan hengailtiin. Välillä täytettin masumme hyvällä sapuskalla ja taa hölläiltiin. Muutaman tunnin lekottelun jälkeen hypättiin takaisin laivaan ja tultiin mantereelle. :) Iltapäivän päätökseksi ennen kotiin menoa käytiin vielä hieman lätkimässä minigolffia Santalahdessa ja kun kotiuduttiin mies paistoi muurinpohjalettuja ja lapset puljasi uima-altaassa.  Illan hieman viilentyessä  kävin minä pitkästä aikaa kunnolla juoksemassa. Pieni flunssan poikanen on hieman haitannut harjoittelua ja olin oikein yllättynyt siis positivisesti kuinka hyvin juoksu kulki taas melkein viikon tauon jälkeen. Kun lapset kävi nukkumaan käperryin minä kainalopaikalle sohvannurkkaan ja siinä sitten katseltiin töllöstä jalkapalloa. :) ELÄMÄ MAISTUU LOMALLE!!!!!  :) 

Tässä kuvia Varissaaresta:

kes%C3%A4kuvia%20064-normal.jpgkes%C3%A4kuvia%20046-normal.jpgkes%C3%A4kuvia%20042-normal.jpgkes%C3%A4kuvia%20044-normal.jpgkes%C3%A4kuvia%20026-normal.jpgkes%C3%A4kuvia%20034-normal.jpgkes%C3%A4kuvia%20038-normal.jpgkes%C3%A4kuvia%20040-normal.jpgkes%C3%A4kuvia%20024-normal.jpgkes%C3%A4kuvia%20022-normal.jpgkes%C3%A4kuvia%20020-normal.jpgkes%C3%A4kuvia%20018-normal.jpg

Tänään sitten virallisesti ensimmäisenä lomapäivänä olikin sitten aamulla kello soimassa kahdeksalta. Isoilla likoilla oli futistreenit (taitoharkat) ja niiden aikana minä, mies ja minikääpiö käytiin hieman kaupoilla ja ostettiin muutamia muovisia tuoleja terassille. Taitoharkkojen jälkeen nuo on tuossa uida puljanneet pihalla ja leikkineet omiaan. Sillä välin me on miehen kanssa pystytetty pyykkiteline ja pesty pyykkiä ja siivoiltu... :D Huimaa lomailua!!!  :D (ihan parasta vaan olla yhdessä vaikka sitten niitä pyykkejä pesten <3 )  Iltasella olisi likoilla vielä omat joukkueen treenit ja jos sitä treenien jälkeen mentäisiin uimaan vaikka jonnekkin.

Huomiselle ei kummempia... minikääpiönharrastuspäivä vuorossa mutta liikuntakerhon ja telinevoikan lisäksi ehtinee myös hieman uida ja lenkkeilläkkin. 


IHANIA KESÄ PÄIVIÄ KAIKILLE!!!  :D