Eilinen lauantai meni niin kuin viime päivityksestä saattaa ymmärtää, ulkoillen ja rentoutuen. Illalla saunottiin tyttöjen kanssa ja oltiin vaan. 

Tänään aamulla minulla olikin sitten todella levännyt ja hyvä olo. Seiskalta koirat halusi aamupalansa ja sen jälkeen vielä hetken köllöttelin mutta tossa puoli ysiltä alkoi juoksujalkaa kutitella ja päätin napata sunnuntaiseen,  lähes perinteiseksi tulleen tavan mukaan, Tessan mukaan ja painua pururadalle juoksemaan. Ihana syksyinen aamu , ilma raikasta ja juoksukin kulki (tosin 8 km:n kohdalla tuli joku ihmeen totaali väsähtäminen , varmaan hiilarit loppui täysin kun tyhjällä mahalla lähti pinkomaan, onneksi tuskaa  kesti vain puolisen kilometriä ja sen jälkeen tuntui taas paremmalta), Kymmenen hikistä kilometriä myöhemmin olo oli aivan loistava ja aamupala maistui hyvälle, lähes taivaalliselle ja nyt puhutaan kuitenkin ihan vaan ruisleivästä ja juustosta eli ulkoilu ja juoksu saa kyllä ruokahalun kasvamaan. :) 

Siinä aamupalan jälkeen mies ja tytöt jo odotteli kovasti että lähdettäisin taas etsimään muutama kätkö. Ja mikäs siinä, ihan parasta loppuverryttelyä tuommoinen metsässä tarpominen. Tällä kertaa suuntasimme ihan lähelle, mutta kuitenkin niin kauas että ikinä en kyseisessä paikassa ollut käynyt. Eli Kyminsuuhun vei tiemme. Kyminsuussa joki laskee mereen ja oikein hävettää sanoa että en tiennyt että tuolla on noinkin mukava ja kaunis ulkoilureitti... Mutta nyt tiedän senkin ja ihan varmasti joku päivä juoksulenkkaritkin vie tuonne maastoon, oli siellä nin kaunista. 

Neljä kätköä löydettiin vaikkakin meinasi olla todella lähellä että viimeinen olisi jäänyt löytämättä, niin ovelasti oli se jemmattu. Mutta kaikki mitä lähdettiin hakemaan löydettiin. Enempäänkin olisi ollut intoa mutta aika loppui kesken ja oli pakko tulla kotiin ja miehen oli aika lähteä töihin. 

Nyt me taas vaan ollaan. Vanhimmalla on koulukaveri käymässä ja keskimmäinen ja minikääpiö hengailee omiaan. Itse ajattelin heittää pikkuiseksi aikaa sohvalle vaakatasoon ja lukea hieman hömppää ja sitten jos vaikka tänään saisi aikaiseksi kaivella lasten toppavaatteita esiin.... Hieman hirvittää mahtuuko kenellekkään enään viime vuotiset vetimet vai onko uusien osto edessä.  

Mutta rentoa sunnuntaita kaikille. 

Tässä muutama kuva tämän päivän kätköilyistä:

geok%C3%A4tk%C3%B6ily%20kyminsuu-normal.

Keskimmäinen: 

geo%20tuuli-normal.jpg

Vanhin:

geojemu%20parempi-normal.jpg

Minikääpiö: 

geo%20iina-normal.jpg

Syksyä, kaunista syksyä: 

syksyiset%20k%C3%A4tk%C3%B6ilij%C3%A4t-n

Kaunista, tuolla kaukana näkyy joutsen pariskuntakin. Yhteensä taisi olla kymmenkunta joutsenta tuolla uiskentelemassa.

kaunista%20geo-normal.jpg