Huisin hauska ja RANKKA viikonloppu takana.

koko viime viikko oli yhtä lentoa. Perjantaina kun pääsin töistä kotiin huokasin helpotuksesta. IHANAA VIIKONLOPPU!!!  Viikonloppu on aina viikonloppu vaikka tiesinkin että rankaa tulee.

Perjantaina töiden jälkeen käytiin miehen kanssa juoksemassa reilu kymppi ja siitä sitten likkojen kanssa uimaan ja illalla sitten rentoutumista tortilloiden ja höpinöiden kera.

Lauantaina kello piipatti herätystä klo 0530. Ei kun ylös ja puuron keittoon ja sämpylöiden paistoon. Likat ylös, aamupalaa kaikille ja kamat kasaan ja kohti Helsinkiä ja futis turnausta. Päivä oli aurinkoinen ja lämmin. Koko päivä vierähti Puotin kylässä katsomossa istuskellen. Likat pelasi into päällä ja minikääpiö leikki omiaan  lähiympäristössä. (taas kiitin jotakin että minikääpiö viihtyy tuollaisissa paikoissa, olisi ollut pitkä päivä vielä pidempi jos olisi pitänyt koko ajan keksiä viihdykettä yhdelle). Päivän pelit loppui iltapäivällä viiden maissa ja sen jälkeen päästiin suuntaamaan kotiin.  Rankka vaikkakin kiva  päivä, kotona oltiin seiskan maissa ja ruokaa masuun ja koko porukka sohvalle elpaamaan. Kainalokkain tyttösten katseltiin elokuva ja mutustettiin karkkia. Oikein mukava rankan päivän päätös.

Sunnuntaina taas kello herätti ennen kukonlaulua, 0530 on aika raaka aika herätä sunnuntai aamuna. Mutta eihän siinä mikään auta. Taas aamupalat naamaan ja kohti Helsinkiä. Likat onneksi jaksaa olla into piukeena aamusta asti niin ei siinä itsekkään voi  murjottaa tai olla uninen kun kolme iloista papupataa höpisee ja laulaa takapenkillä.  Sunnuntaina taas pitkä päivä. Likat pelasi tosi hienot matsit, jokainen tyttö joukkueessa venyi parhaimpaansa ja tuloksiakin saatiin, aivan loistavaa. Isot likat oli superhyvillä mielin ja hyvillä mielin sekä LIKAINEN oli myöskin minikääpiö joka oli taas koko päivän nuohonnut leikkikentällä, pelikentällä, pusikossa, puissa ja ties missä. naama ja kädet pölyssä ja hymyhuulilla uusia kavereita saaden sekä jo vanhojen tuttujen kanssa leikkien.  Kotimatka pääsi alkamaan tuossa viiden jälkeen ja matkalla käytiin syömässä ja sen jälkeen kotiin. Likat jäi peseytymään ja huilimaan ja me miehen kanssa pinkaistiin vielä koirien kanssa hieman lenkkeilemään. Kyllä teki hyvää päästä kunnon kävelylle. Yllättävän rankaa ihan vaan tuommoinen koko päivän katsomossa istuminen, kävely teki kyllä gutaa.  Iltasella ei paljon tarvinnut unta houkutella, ysiltä nukkumaan.

Maanantai aamuna sitten saikin nukkua jopa 0645 asti. Normaali työpäivä siis tällä kertaa takasi sen pidemmät yö unet.  Maanantaille töitä, telinevoikkaa, futista, juoksua ja uimahallia. Kiireinen päivä mutta tuntui ihan vapaa päivältä viikonlopun tohinan jälkeen.

Tänä aamuna aamulla pinkaisin salille, kello soi taas 0520 mutta noihin herätyksiin alkaa jo pikku hiljaa tottua. Salilta sitten kotiin katsomaan että lapset pääsee lähtemään kouluun ja minikääpiötä ruokkimaan. Tälle päivälle minulla on töitä ja iltasella juoksukoulu pururadan maastoissa. isot likat menee tietty kouluun ja minikääpiöllä on kerhossa vappupirskeet. Koulu ja kerhopäivän jälkeen mummi ja pappa hakee likat sirkukseen. Eli puuhakas päivä likoille tänäänkin tulossa.

Huomenna on vappuaatto eli se tarkoittaa että minä pääsen töistä jo klo 1600, sehän on vähän niin kuin ei olisi töissä ollutkaan eli hurjasti lisää aikaa päivään. Huomiselle ehkä ihan uimahallia, juoksua ja hieman herkuttelua vappuaaton kunniaksi.

 

Mutta nyt töihin lähtöön valmistautumaan…

Ihanaista päivää kaikille ja huomasin muuten tänään että puihin oli tullut lehdet…. IHANAA KESÄ TULEE!!!!!