Nyt melkein jo hävettää. Edellisestä päivityksestä on aikaa niin paljon että huh huh!.

Tässä on tullut elettyä tätä arkea ja pääsiäistä niin täydellä ettei ole koneelle ehtinyt istumaan. Ja koska pöytäkone on hieman jumissa niin senkään vertaa ei koneelle ole ollut asiaa… Tämä läppäri on jotenkin niiin…. Noh mutta nyt jos jotain saisi kirjattua ylös.

Viime viikolla oli pääsiäinen. IHANAA, neljä päivää vapaata!! Tai siis minulla ja lapsilla oli vapaata neljä päivää, miehellä vain yksi. Torstaina työpäivä päätyi jo klo 1600 ja voi sitä ylimääräistä ajanpaljoutta. Aina kun pääsisi neljältä niin ehtisi vaikka mitä. Tällä kertaa käytin ”ylimääräisen vapaa tunnin” koirien kanssa lenkkeilyyn. lenkin jälkeen tavanomaiseen tapaan isojen likkojen harkat ja sitten olikin kello taas jo paljon ja uni tuli samantien. Miehellä oli yövuorot joten siinä vaiheeessa kun mies lähti ysiltä töihin kaivauduin minä lämpöisen peiton alle tutimaan.

Perjantai valkeni aurinkoisena ja lämpimänä. Pitkä pitkä perjantai ja kokonaan vapaata!!! Likoilla oli omat kuvot, vanhin meni kaverilleen ja keskimmäinen ja minikääpiö leikki piha leikkejä. Itse siinä aamulla hieman kapsuttelin pihaa, käytin koirat kävelyllä ja ihmettelin tuota kaikkea vapaa-aikaa. Yhdeltä kun mies heräsi niin päätettiin lähteä juoksemaan. kaunis ilma innoitti meidät hieman pidemmälle lenkille ja parin tunnin aikana tuli huomaamatta juostua yli 20 kilometriä. Olo oli mahtava. minä tein sen mitä en uskonut pystyväni tekemään. Lenkin jälkeen saunaan ja ruokaa mahaan. Ruuan jälkeen oli hieman ”tyhmä” olo kun oli sitä aikaa… hmmm… jaa mitäs nyt tekisi… no koirien kanssa lenkkeilemään. Ilta menikin sitten Katariinan puistossa koirien kanssa lenkkeillen. Olin hieman ihmeissäni että tuo juoksulenkki ei tuntunut oikein missään. Jalat ei tulleet yhtään kipeiksi eikä väsyneiksi. Ainoa mikä oli niin uni tuli illalla nopeasti tosin niinhän se minulla tulee aina.

Lauantaina aamusella koirien kanssa lenkkeilyä ja lasten kanssa puuhastelua ja kaupassa käyntiä. Iltapäivällä tuli kavereita siihen istuskelemaan ja nauramaan. Oikein mukavaa taas saada aikuista seuraa itselleen ja lapsille oman ikäistä puuhakaveria.

Sunnuntaina aamulla päätin lähteä salille ja salin jälkeen uimahalliin koko konkkaronkan kanssa.  Niin ja tietty suklaamunia syötiin koko aamu, kukko oli käynyt munimassa ja Iltapäivällä olimme luvanneet mennä kavereiden luo syömään ja iltaa istumaan. Siinä vierähtikin koko ilta myöhään yöhön asti. Ruokaa, hieman juomaa, mukavaa seuraa. Lapset heitti talviturkin ja pelailivat milloin jalista ja milloin penkkistä.  Oli kyllä todella todella mukavaa, ihan loisto ilta.

Täsä muutama kuva tyttösistä ihanista:

hyppo5-normal.jpghyppo4-normal.jpghyppo3-normal.jpghyppo%202-normal.jpghyppo%201-normal.jpg

Tälläistä menoa kylä paikassa, alimmaisena kyläpaikan isäntä.. ihmiskasaa:

kasa1-normal.jpg

Maanantaina koitti sitten se päivä että miehelläkin oli vapaapäivä. Vapaapäivän kunniaksi olimme päättäneet lähteä retkeilemään ja iloksemme saimme kavereita mukaan. Meitä olikin sitten 5 aikuista, 5 koiraa ja 6 lasta tarpomassa metsässä. Reitti oli yhteensä 7,2 kilometriä ja useampi tuntihan siihen meni. Likat ui koirien kanssa lammessa matkan varrella ja noin puolessa välissä pidettiin kunnon evästauko makkaroineen ja termarikahvien kanssa. Ilma ei olisi voinut olla parempi ja voin väittää että KAIKKI NAUTTI MATKASTA! =)  Ainoa pieni miinus oli että retkipolku kulki aika paljon ihan hiekkatietä pitkin kun mieluummin olisi enemmänkin tarvottu metsässä mutta mukavaa oli kuitenkin, parasta seuraa <3

Kun retkeltä kotiuduttiin heitettiin taas apetta naamaan ja sitten lähdettiin etsimään pari geokätköä sekä hieman höntsäilemään Karhulan keskuskentälle. Kätköjä ei löytynyt mutta onneksi lapsille riittää se etsimisen riemu.  Illalla simahti kaikki nopeasti kuin nappia painamalla.

Kuvia retkeltä:

retki4-normal.jpgretki3-normal.jpgretki1-normal.jpgretki2-normal.jpgrteki5-normal.jpg

evasta%203-normal.jpgevasta8-normal.jpgevasta7-normal.jpgevasta6-normal.jpgevasta2-normal.jpgevasta4-normal.jpgevasta5-normal.jpgevasta1-normal.jpg

ja höntsäilemästä:

hontsa3-normal.jpghontsa2-normal.jpghontsa1-normal.jpg

Tiistaina alkoi arki taas. Aamulla salia, töitä, koulua, kerhoa. Iltasella futisharkat ja ihan illalla vielä pururata hikilenkki koirien kanssa. Keskiviikkona arki jatkuin omissa uomissaan. Iltasella minulla oli taas juoksukoulu ja siellä oli TOSI KIVAA. Ihan turhaa jännitin. Aluksi kolmisen kilometriä juosten, sen jälkeen avaavia harjoituksia sekä tekniikka harjoituksia ja rappujuoksua ja loppuun vielä hieman hölkkää. Oli kyllä mukavaa. Tuo porukka on juuri sellainen kuin toivoinkin sen olevan, rentoa ja huumorintajuista.

Tänään, torstaina minä menin taas aamulla klo 0520 salille ja mies oli sillä aikaa lähtenyt kahden päivän koulutukseen. Kun minä lähdin töihin kiisi mummo taas lastenhoito avuksi. Hän laittaa isot likat kouluun ja hoitaa minikääpiön kerhoon. Töiden jälkeen minä menen käymään kosmetologilla ja senkin ajan mummo ihana lupasi likkoja vahtia. Ei kyllä tultaisi näillä aikatauluilla millään toimeen ilman tuota supermummoa <3  Tälle illalle minulle sitten jää vielä isojen likkojen harkat ja koirien kanssa lenkkeily sitten myöhään illalla. Onneksi on aurinkoinen ilma niin jaksaa vaikka menee myöhäiseenkin.  Huomenna perjantaina ei sitten ole kummempia suunnitelmia. Töitä, juoksua, uimahallia  ja hieman viikonlopun vehkeiden pakkaamista. Viikonloppuna likoilla on turnaus Helsingissä ja lauantai ja sunnuntai menee siis ihan futiksen merkeissä. Futishan on hauskaa, turnaukset mahtavia mutta kaikkein mahtavinta on se että mies on ottanut viikonlopun kokonaan vapaaksi (kun nyt vapaat menee siellä kurssilla) ja meillä on siis koko viikonloppu koko perheen yhteistä aikaa vaikkakin futiksen merkeissä mutta aivan  LUXUSTA !!

jaaps mutta nyt on kiirehdittävä arki askareihin eli töihin. Aurinkoisia päiviä kaikille!!