Tänään on taas sellainen päivä että en ymmärrä miten yksi lapsiset perheet saa ylipäänsä mitään aikaan. Vanhin lapsista otti ohjelmakseen vauvan viihdytyksen ja kävelytyksen jotta sain imuroitua. Imuroinnin jälkeen vanhin siinä vauvan viihdytyksen lomassa moppasi lattioita sillä aikaa kun minä pyyhkäisin pölyt. Kun tein vielä tarkistus moppauksen niin tosi hyvin oli saanut tyttö siivottua. 

Siivouksen jälkeen tyttö pilkkoi sipulia ja sekoitteli pastakastiketta sillä aikaa kun minä katoin pöytää, vauveli oli tässä vaiheessa keksinyt siskon vaaleanpunaiset reino tossut ja pääasiassa roikkui hänen jalassaan.

Tällä aikaa keskimmäinen lapsemme halusi olla vielä pihalla, kun kurkkasin että mitä se siellä niin keskittyneesti puuhaa kun kävelee "kakkalapio" kädessä kompostille, no vastaushan oli ilmeinen Hän keräsi Koiran kakkoja pihalta pois. 

Äidin apulaiset Pusu Tänään taas tuntuu että näitä lapsia voisi tehdä enemmänkin, on ne niin ihania Hymy

 

Olin niin tyytyväinen lasten toimistaan että lupasin että tänään leivotaan mokkapaloja, namskis!!! Täytyy vaan odottaa että isäntä kotiutuu töistä ja tuo samalla sokeria (mokkapalat ei oikein onnistu ilman sitä)