Sunnuntai, aamu alkoi mukavan näköisenä syyspäivänä. Heti aamusella lähdettiin juoksuttamaan Tessaa metsään ja samalla kerättiin suppiksia, saaliiksi saatiin semmoinen pieni ämpärillinen josta teki hienosti kunnon kastikkeen. Suppiksia olisi ollut vaikka muille jakaa mutta koska tarjontaa oli runsaasti valitsimme vain ja ainoastaan parhaimman näköiset ja hyvä kokoiset. Sienten lisäksi tytöt keräsi hylsyjä. Tuo kun on armeijan aluetta niin sieltä löytyy usein noita hylsyjä, meillä taitaa kotona olla niitä aika hieno kokoelma jo mutta silti keskimmäinen ja minikääpiö sai aika muhevan riidan aikaseksi siitä etttä kummalla on enemmän ja kumpi saa seuraavan , onneksi kuitenkin riita loppui lyhyeen ja kun tultiin pururadalle saatiinkin kunnon juoksu kilpailut aikaiseksi. Välillä kilpailtiin välillä paettiin Pahkoa (Hirviö nalle puh elokuvasta) ja välillä juostiin vailla tarkoitusta.  Tuli myös testattua että kumpi juoksee kovempaa, mies vai koira... Mies yhtenä päivänä alkoi kehuskella että hän on meidän perheen kovin juoksija ja juoksee kuulemma kovempaa kuin Tessa... noh se testattiin istten tänään ja täytynee sanoa että onneksi en lyönyt vetoa miehen puolesta. Juoksussa meinaan kävi ilmi että siinä missä mies pisteli täyttä vauhtia pysytteli koira hänen rinnallaan hölkötellen... eli tällä kertaa vei kyllä koira voiton ihan täysin. 

Aamu ulkoilun jälkeen heitettiin minikääpiö ja mies laittamaan ruokaa ja minä suuntasin isojen tyttöjen kanssa zumbaan. Zumban jälkeen mentiin sitten kotiin, syötiin ja huilittiin hetki. Mies lähti töihin ja puoli kahden maissa lähdettiin minikääpiön tanssiin ja sieltä sitten uimaan. Uimassa oli taas oikein mukavaa. Aika vähän porukkaa ja päästiinkin toteuttamaan itseämme ponnahduslaudalla. Vuorotellen tyttöjen kanssa hypittiin pituuskilpailua, eläinhyppyjä ja pyörähdyshyppyjä, hyppyjen lisäksi isot ui hiukan  matkauintia ja minikääpiö sukelteli ja ui siksakksia pitkin allasta. Tunnin verran altaassa meni kuin hujauksessa ja puoli neljältä kun altaat tyhjennetään asiakkaista mentiin me neljä jo aika smurffimaisen olemuksen saanuttaa (sinisenä kylmästä ja kutistuneita kuin rusinat) mentiin saunaan lämmittelemään.  Oli kyllä taas kerran mukava uima reissu.

Uimahallista suuntasimme kohti Vaarin kotia. Käytiin siellä piipahtamassa ja tytöt taisi tyhjentää Vaarin leipavarastot nälkäisinä uimisesta. Jonkin aikaa siinä höpöteltiin ja sitten Vaari heitti meidät kotiin. Kotona sitten ruokaa, tein kuuden munan munakkaan kera puolen paketin nakkeja. Kävi vain kuhaus ja ruoka oli loppu... Taitaa uimassa tulla nälkä.  Munakkaan lisäksi tein sienilämppäreitä, oli muuten hyviä.

Nyt tytöt leikki tanssi tähtien kanssa ohjelmaa ja minä lupasin mennä paikalle vierailevaksi tuomariksi.  Seitsemän jälkeen sitten oikeaa tanssi ohjelmaa ja sittenhän se onkin jo nukkumaan meno aika.

Vallan mukava sunnuntai ja  vaikka nyt tuntuu että päänsärky tekee taas tuloaan ja olo on hieman väsynyt niin silti , väsynyt mutta onnellinen, onnnellinen ja kiitollinen ihanista lapsistaan  !