On ollut taas melkoista haipakkaa muutamat päivät. OIkeestaan mitään erikoista ei ole tehnyt mutta aika on vaan hujahtanut.

Lauantai meni möllötellessä. Lastenvahdin puutteessa enpäässyt zumbaankaan joten himmailin vaan kotona tyttöjen kanssa. MIes oli jälkiä tekemässä sunnuntaisia MEJÄ kokeita varten ja paineli sieltä sitten suoraan töihin. Sunnuntaina oli sitten miehellä ja Tessalla MEJÄ päivä. KOkeet meni loistavasti. Tessan tulos AVO 1 47 pisteellä JEEEEEEEE!!!!!! (50 on paras pistemäärä joten aika lähelle täydellistä mentiin), Aapokin sai loistavan tuloksen AVO2 39 eli pistettä vaille avoi 1:nen. HIenosti siis meni molemmilla koirilla ja mies oli silminnähden tyytyväinen koirien suorituksiin.

Sillä aikaa kun mies rämpimetsässä olimme me muut kotona. Veljen lapset ja mummo viihdytti meitä iltapäivään asti. Kun Mies toi koirat kotiin lähti hän töihin , mummo ja serkut kotin ja me jatkettiin tyttöjen kanssa möllöttämistä. Jossakin vaiheessa kaveri toi lainaksi koirien trimmauskoneen ja aloitin HULLUN HOMMAN eli Hanin parturoinnin... VOI LUOJA sitä karvan määrää mikä koirasta lähti , pari muovipussillista karvoja keritsin heti sunnuntaina ja koska parin tunnin urakoinnin jälkeen alkoi pinna palaa niin parturilla kuin koirallakin jäi koirasta kerittävää vielä maanantaillekkin. Mies oli vielä saanut koirasta puolimuovipussillista karvaa.... Nyt siis kuitenkin Hanilla on uusi kesälook ja tuntuu että koko koiralla on helpompi olla, se jopa hyppäsi sohvalle mitä ei ole tehnyt enään puoleen vuoteen .

No sunnuntain jälkeen tulee sitten maanantai ja maanantai alkoi minun osaltani jo kello kuusi kun minikääpiö huusi KOVAAN ääneen että: " ÄIIIIITIIIIIII , mun korva on KIPEEEEEEEEE!!"    Juups, tiesin heti että reilun viikon räkä on nyt sitten viimein mennyt korviin. . Mies käytti tytön eilen lääkärissä ja vasenkorva oli tosiaan tulehtunut. Nyt on sitten antibioottikuuri päällä.  Muuten maanantai meni peruskuvion. Töitä, koulua, kerhoa, eskaria,, zumbaa jne..... Iltasella oli aika poikkinainen olo.

 

Tänään on työpäivä taas. Iltapäivällä on keskimmäisen kevätjuhla joten agilityt jää väliin tältä päivältä, tai jäisihän ne muutenkin koska miehen pitää lähteä töihin yhdeksältä ja agility loppuisi vasta puolikymmeneltä , no ensi viikolla sitten taas uusi yritys. Mutta kevätjuhlan lisäksi ehkä kauppa reissua ja lenkkiä. siinähän sitä on tälle päivälle ohjelmaa.HUomenna olisi taas vapaa ja koska torstai on helatorstai tuleekin tässä nyt sitten kaksi vapaata perätysten. IHANAA!!!!!!  Torstaina taidetaan lähteä päiväseltään käymään mökillä ja lauantain sitten loppuukin koulut ja jos ilmat sallii niin viedään lapset TYKKIMÄKEEN, he ovat odottaneet sitä kuin kuuta nousevaa jo useamman viikon joten nyt vaan sitten peukut pystyyn että lauantaina olisi kaunis ilma.