Voi argh!!

Vanhin aloitti eilen sairastamisen, tänään on jo ollut paljon parempi tosin hieman oli lämpöä (37.9) tuoss aaamupäivällä vielä. No vanhin on siis ehkä jo parempaan päin (ei ole tänään enään valittanut korvaansa, yöllä heräsi pariin otteeseen itkemään kun sattuu mutta puuduttavat korvatipat auttoivat) mutta tauti on saanut seuraavan uhrin...

Viime yönä vanhimman lisäksi itkeskeli myös vaaveli, lääkkeen annon jälkeen nukkui kuitenkin loppu yön suht hyvin. Aamulla hän oli jo parempi ja ajattelin että ehkäpä tästä selvittiin säikäyksellä. Aamupäiväkin oli mennyt ihan hyvin (vaaveli ja keskimmäinen olivat hoitopäivässä avoimessapäiväkodissa) mutta sitten se alkoi... vajaan tunnin päiväunet ja sen jälkeen ilta onkin ollut yhtä itkua ja hammasten kiristelyä. Nyt vaaveli on jo yö unilla. Lääkitsin hänet nyt tuhdisti koska hänestä näki että hänellä oli todella tuskainen olo, räkä valuu, silmät rähmii, iho punoittaa ja ehkäpä pientä lämpöä . Nyt täytynee vaan toivoa että lääkkeiden ja unen vaikutus auttaisi ja huomenna sängystä heräisi iloinen vaaveli.

Keskimmäinen on vielä ihan terve, nyt vaan pidän varpaat ja peukut pystyssä että hän ei sairastuisi tai jos sairastuu niin sairastuisi vasta huomisen jälkeen. Keskimmäisellä on nähkääs huomenna ensimmäiset kaveri synttärit mihin hän menee ihan yksin (siis ilman siskoaan ja vanhempiaan) noita pirskeitä on nyt odotettu niin paljon ja öitä on laskettu jo viikon verran että   olisi todella harmi jos nuo jäisi väliin.  Elikkäs kaikilta nyt peukut pystyyn että pöpö kiertäisi keskimmäisen tai ainakin malttaisi hieman.

Elikkäs... tänään on ollut ohjelmassa siis SISÄLLÄ OLOA!!! Tai no aamupäivällä pappa oli vanhimman kanssa meillä koska vanhin ei päässyt sairautensa vuoksi eskariin (Kiitos Papalle hoitoavusta),  keskimmäinen ja vaaveli siellä hoitopäivässä, minä ja mies tehtiin viimeiset tonttutouhut ennen joulua (tai niiden piti olla viimeiset mutta pakko vielä jostakin repiä hieman aikaa jotta saa vielä loppu silauksen tehtyä) mutta noiden puuhien lisäksi päivä on ollut vaan SISÄLLÄ, SISÄLLÄ, SISÄLLÄ... ja sisällä!!! Voitte vaan kuvitella millaista on olla kipeiden ja paljon ulkoiluun tottuneiden lasten kanssa neljän seinän sisällä MOOOOOOONTA tuntia... EI KIVAA!!!  No onneksi päivä on nyt saatu pikku hiljaa pakettiin, se vaati paljon pinnaa, paljon popcornia ja paljon musiikin kuuntelua... mutta hengissä selvittiin .....

Nyt tosiaan vaaveli on jo unten mailla ja isommat katsovat telkkaria, lupasin heille että he saavat vielä hetken katsoa wipeouttia ja kohta sitten sänkyihin ja  kauniita unia!