Tuohon eiliseen juttuun piti vielä lisätä että kyllä tuo Caribia on ihana paikka tälläisille pienille lapsille. On mäkiä ja poreita ja altaita vaikka muille jakaa. Mäet ovat sopivan "hurjia" eli ei mitään "tappomäkiä" mutta kuitenkin semmoisia "pikkuisen jänniä" Hymy.

Lasten allas on sopivan matala tuommoiselle yksi vuotiaalle ja vaaveli kun on hurjapää niin sinä on semmoinen ihan pieni liukumäki. Meidän isommat tytöt leikkivät lastenaltaassa merenneitoa joten heillekkin matalassa altaassa riitti puuhaa.

Isoissa altaissakin on ihanan lämminvesi ja kaikenlaisia virtoja ja poreita ja niissä oli oikein miellyttävä läträtä. Isot ui kellukkkeiden kanssa sekä ilman ja kelluivat virtoja pitkin Hymy. Ja sitten ne vesiliukumäet.. IHANIA!!!! Rengasmäki, musta-aukko ja semmoinen pikkuisen pienempi mäki. Tuosta pienemmästä mäestä tytöt ovat jo monena vuonna laskeneet yksin mutta nyt he uskaltautuivat laskemaan yksin myös mustasta -aukosta (oikeasti ikäraja on kyllä 9v mutta kyllä siellä laski muutkin). Rengasmäkeäkin vanhin koetti laskea yksin  mutta hän oli vielä pikkuisen liian lyhyt laskemaan yksin eli ei saanut sopivaa asentoa renkaassa. Yhdessä mentiin kyllä monen monta kertaa kaikissa mäissä.

Vaavelikin pääsi mäenlaskun vauhdin hurmaa kun isi nappasi hänet syliin ja laski semmoisen "lyhyen avomäen" vaaveli sylissään. Vaaveli ei paljon silmiä räpäyttänyt kun mätkähti veteen... taitaa olla hurjapäiden sukua!!

 

Eli kaikki ketkä uimisesta ja läträämisestä tykkää niin sankoin joukoin Turun Carbiaan!!!!

caribia_allaskuva.jpg