Tänään on ihana olo kun EI SATU PÄÄHÄN Silmänisku, pienistä sitä ihminen voi olla iloinen.

Vaaveli itkeskeli viime yönä pariin otteeseen, mutta nukahti aina ennen kuin ehdin saada ruhoni ylös punkasta. Kyllä ne NYT on ne hampaat, koska tänään pari kertaa on laittanut jotain suuhun ja heti on tullut itku. Annoin nyt päiväunille pikkuisen lääkettä ja ruuan tarjoilin hieman viileämpänä niin maistui paremmin. Tuota pientä suunherkkyyttä lukuunottamatta on vaaveli kuitenkin ihan oma nauravainen itsensä.    Uusin leikki meillä oin että vaaveli ottaa jonkin tavaran käteen ja mie sanon että :"anna äidille" ja vaaveli antaa tavaran ja sitten kun sitä vuolaasti kiittelee niin vaaveli on ratketa tyytyväisyydestä, ja tätä samaa pitää tietenkin toistaa ja toistaa ja toistaa..... ja vieläkin toistaa. Nauru

 

Isot leikkii yläkerrassa pikku prinsessaa ja kotia. Välillä sieltä kyllä kuuluu semmoinen kolina että en uskalla edes ajatella mitä ne prinsessat siellä touhuaa. Aamulla oli taas tyttöjen mieluinen kauppareissu kun päätettiin jättää leivät Prismasta ostamatta ja ajettiin tuonne PULLAKAUPPAAN (vaasan myllyn tehtaan myymälää). Ostettiin isot kasat ruisleipää ja muhku-sämpylöitä pakkaseen ja TYTÖT saivat taas (niin kuin aina lapset siellä kaupassa) syömispullat siitä kassa tädiltä.

Tänään iltapäivällä olisi isojen tyttöjen bailatino ja mummo lupasi tulla hoitelemaan vaavelia sen ajaksi niin ei tarvitse sitten ottaa vaavelin ruokia yms muita mukaan kun se bailatino on juuri vaavelin päivällisaikaan.