Vuosikin vaihtui. Ja se olisi uusi vuosi uudet kujeet, vaikkapa oikeasti tässä taidetaan ihan vanhoilla kujeilla edetä. :)

Uudenvuoden vaihde meni mukavasti. Uudenvuoden aattona käytiin aamusella välillä miehen kanssa mummilan maisemissa juoksentelemassa sillä välin kun tytöt "viihdytti" mummia ja pappaa, sen jälkeen mentiin koko porukka  Inksaan uimaan ja uimisen jälkeen vielä sitten mummin ja papan lihapatojen kautta kotiin (Kiitosta vaan eväistä) ja valmistautumaan illan tohinoihin. Iltasella käytiin katsomassa Kulttuuritehtaan järjestämä aivan huikea ilotulitus show Karhuvuoressa,kiitosta vaan niille joille kiitos kuuluu, oli ihan mieletön show kaikkinen pyro ja valohommien kanssa. Todella loistava, tosin sen jälkeen ne omat pikkutulitteet oli aika vaisuja. :)   Karhuvuoren show jälkeen ajeltiin kotiin ja meille iltaa tuliviettämään ystis perheineen, siinä me sitten syötiin ja turistiin ja ihailtiin raketteja. Vuosi vaihtui huomaamatta. Puoli yhdenmaissa minä kömmin sänkyyn ja uni tuli nopeasti. Likat valvoi vielä jonkin aikaa yökylä kamujensa kanssa ja seuraavana aamuna olikin aika väsyneen näköistä porukkaa. 

Uudenvuoden päivänä mies lähti iltavuoroon töihin ja me muut ihan vaan himmailtiin kotona, jumpsuit päivä. :) Tai no käytiin me minikääpiön kanssa välillä koirien kasvattajan sohvalla lojumassa sillä aikaa kun hän trimmasi koirat. Mutta siis pääsääntöisetsi päivä oli ollamöllöilypäivä. Mukavaa välillä ihan vaan möllistelläkin. 

Nyt sitten on taas pari päivää paiskottu töitä päivisin ja iltaisin juostu ja uitu, eli todellakin ne vanhat kujeet vai miten se nyt meni. Likoilla on vielä loma ja tänään tuli mummon mukana tänne mieluisia vieraita kun likkojen serkut tuli tänne aikaa viettämään. Paljon riehuntaa, purkkista, ulkoilua ja muuta sekoilua on päivään mahtunut. Kun minä kotiuduin töistä oli koko jengipihalla räntäsateessa leikkimässä. Mukaan mahtui hienosti kaikki ja ikähaarukka on kuitenkin 5- 13 v  eli aika loistavaa. 

 

Nyt tämä ilta menee taas hölläilyn merkeissä. Käytiin keskimmäisen kanssa kaupassa hakemassa hieman herkkuja ja äsken kävin vielä happihyppelyllä koirien kanssa ja sen jälkeen koko tyttö jengin kanssa saunaan. Nyt saunan puhtaana, sohvalla  sitten vaan odotellaan kun alkaa Voice of Finland, pieniä kainaloisia kanasia kainalot täynnä. Laatuperjantai. <3 

 

Hyvää viikonloppua just sulle!!!  :)