Eilen illalla yhden tutun kanssa naureskelin sääennustukselle... "no niin varmaan sataa lunta... eihän tää ilma ole yhtään sen oloinen että voisi sataa lunta..."

NO toisin kuitenkin kävi. aamulla kun heräsin himpun yli seitsemän ja katson ulos ikkunasta niin maa oli saanut valkoisen lumikuorrutuksen, edelliset lumet olivatkin jo ehtineet sulaa pari päivää sitten. Aamupalaa siinä syödessämme huomasin että alkoi pyryttää oikein kunnolla. Kun veimme vanhimman eskariin niin satoi jo niin paljon että oli hieman tekemistä noiden rattaiden kanssa. IHANAA!!! Aamupäivä menikin sitten ulkoillessa ja lumitöitä tehdessä, tosin piha on taas sen näköinen kuin siellä ei ikinä olisi lumitöitä tehty  eli lunta tulee vieläkin aika kivasti.... Täytyy kyllä sanoa että ei käy kateeksi ammattiautoilijoita näillä keleillä .

Vaaveli on vieläkin kunnossa. Eli ei ole vieläkään jalat (niihin piikit tuli) kipeät. Ei ole kuumetta noussut eikä mitään muutakaan. Yökin meni normaalisti eli ei herätyksiä. Toivottavasti en nyt hurraa liian aikaisin mutta jos nämä rokotteen sivuoireet oli tässä niin helpolla päästiin...  

Tänään meille piti tulla pari lasta hoitoon mutta tuon sään takia lapsien äiti oli päättänyt että auto jää talliin. Samoin vaavelin yhden kummin piti tulla kylään mutta hän on sairastunut... paranemisia Emmi! meille siis tulikin siis yllätys vapaa, päivä ilman ohjelmaa.  Ehkäpä lumilinnan rakentamista tai pulkkamäkeä voisi suunnitella.