Tänään oli aamulla muksari... HRRRRR... jouduttiin vaavelin kanssa sinne kävellä, ei auttanut vaikka mittari näytti -22 astetta. Laitoin vaavelin rattaisiin ja vielä peiton päälle ja vaaveli könötti paketissa kuomun alla koko matkan. Muskari meni taas ihan kivasti. Vaaveli antoin "sulhaspojalle" pari pusua  ja roikkui Viivin (sulhaspojan äiti) kimpussa lähes koko ajan. Takaisinkin selvittiin hengissä tosin palelevin poskin .

Muskarin jälkeen mummo toi keskimmäisen kerhosta kotiin ja nappasi vaavelin kyytiin. Vaaveli lähti innoisssaan mummolle, reippaasti vilkutti heipat ovelta. Mies häkee sen sitten kotiin kun pääsee töistä.

Kun mummo oli päässyt matkan vaavelin kanssa niin minä ja keskimmäinen laitettiin toppavehkeet niskaan ja läksimme hakemaan vanhinta ja hänen kavereita eskarista meille. Suunnitelmat olivat suuret, kaikkein eniten lapset taisivat odottaa että mennään käymään Rauhalan Siwassa , no siellä käytiin ja ostettiin Kindermunat, jokainen sai itse maksaa ostoksensa ja sai oikein kuitinkin .

Nyt lapset (vanhin, keskimmäinen ja kaksi vanhimman eskari kamua) leikkii yläkerrassa. äsken he söivät tuossa hieman välipalaa ja kohta on sitten jäätelön vuoro. Täytyy vaan sanoa että ihanan kuuloisia nuo noiden leikit.  Olen tässä tulostanut kohta miljoona väritys kuvaa kun kotileikissä "lapset" kuulemma värittää .