Mie olen kyllä ylpeä minun tytöistä heart. Eilen oli Eilan 90 vuotis juhlat ja isot likat olivat harjoitelleet esityksen Eilalle. Kun tultiin paikalle tuli likoille kuitenkin pieni ramppi kuume ja tytöt meinasi jättää laulun esittämättä.  Ruokailun aikana tytöt svat kuitenkin tsempattua ja esittivät laulun reippaasti laulaen Eilalle. Nätisti likat lauloi. Tuossa vaiheessa paikalla oli lähinnä van "lähisukua".  Kun varsinaiset kekkerit pääsi käyntiin ja siinä oli semmoinen pieni puhe ja virren laulua niin likoilta pyydettiin uusinta esitys ja hienosti meni uusintakin vaikka paikalla oli paljon ihan "uusia naamoja". Paljon sai tytöt kiitosta kauniista laulustaan. HYVÄ LIKAT!!!! heart

Laulamisen lisäksi juhlat meni muutenkin oikein mukavasti. Meidän tytöt riekkui serkkujensa kanssa ja olipa paikalla pikkuserkkukin joka aiheutti ihastusta etenkin vanhimmassa joka tykkää noiden "pikku ihmisten" (vähän reilu vuoden ikäinen oli tämä pikku serkku) puuhailla. Oikein oli mukavat juhlat.

Juhlista mentiin suoraan Valkealaan ja likkojen peliin. Ihan hienosti pelasivat likat vaikkakin hieman oli jotenkin uupumusta ja " "mitä nyt pitää tehdä" asennetta liikkeellä.  Hieman harmitti tyttöjen likkojen puolesta kun eivät pystyneet antamaan kaikkeaan ja sääkään ei oikein hellinyt vaan välillä tuli että taivaalta kuin saavista kaatamalla. No mutta  tuleehan noita pelejä!! 

Eilen oltiin siis vasta illalla kotona. Likat suoraan nukkumaan ja itsekkin unta yrittämään... ei vaan tullut mitään nukkumisesta.... mutta jos jotain positiivista... jos ei nuku ollenkaan  ei myöskään tarvitse herätä...... ja eikös maanantaihin kuulu semmoinen perusärsytys joten maanantai fiiliksillä liikkeelle siis.