Niin se on viikko taas vierähtänyt lauantaihin. Loppu viikko oli helpohko, ei kiirettä eikä paineita mihinkään suuntaan.

Torstaina töiden jälkeen käytiin kaupassa, tehtiin ruokaa ja pelattiin tyttöjen kanssa liikuntapelejä wiillä loppu ilta.  Oli oikein mukavaa. Tytöt oli innoissaan kun koko perhe änkeydyttiin kellarin pieneen pelihuoneeseen ja mikä nauru syntyikään kun isi ja äiti mitteli pallopelissä. Ja aika suuremoisia kannustus huutoja saatiin kun yritettiin hyppiä ja kipittää poikki vaativan radan ja aina välilä suuri pallo tyrmäsi meidät ja heitti taivaan tuuliin.  Mukavaa ja rentoa ja HIKISTÄ ajanvietettä. Tytöt innostui juoksemaan ja kipittivät pelin kanssa toista kilometriä hikihatussa hokien että aika loppuu kohta , Että vaikka minä aika kriittisesti kaikkeen ruutuaikaan yleensä suhtaudunkin niin täytyy sanoa että tuo torstainen pelihetki oli kyllä mukavinta aikaa aikoihin.. eli kaikella on puolensa.

Perjantaina oli tytöillä ollut koulun jälkeen kavereita leikimässä. Tosi kivaa kun keskimmäisellekkin on muuttanut ihan "oma kaveri" tuohon suht lähelle ja se tuntuukin olevan tytölle TODELLA tärkeää. Keskimmäisellä oli siis oma kaveri ja vanhin vietti aikaa omien kavereidensa kanssa.  MIehellä oli eilen vielä vapaa joten hän sitten hengaili minikääpiön kanssa.  Illalla sitten Minun töiden jälkeen lähdettiin Vaarin luo isänpäiväkahveille jo hieman etuajassa koska vaari ei olisi kotona sunnuntaina. Siellä vierähtikin pitkä tovi ja kun tultiiin kotiin oli lapset sänkyä vaille valmiita nukkumaan.  

Yö meni köhien, minun on iskenyt jostakin kummasta sitkeä yskä ja köhistelin pitkälle yöhön kyljet kipeinä. JOssakin vaiheessa yöllä kuulin että minikääpiö aloitti saman köhimisen mutta taisi kuitenkin köhiä nukkuessaan tai ainakaan ei vaatinut minua ylhäällä käymään. 

Nyt aamu on alkanut harmaana. Siis ulkona. Tytöt leikkii leikkejään ja kohta olisi suunnitelmissa lähteä uimaan köhistä huolimatta, kenelläkään kun ei ole kuumetta eikä muuta. MIes lähti jo aamuvarhaisella töihin joten me vietämme tyttöjen kansa siis tyttöjen päivää. Itapäivällä kun mies kotiutuu on meillä keskimmäisen kummin lapsen synttärit ja iltapäivälle sitten ulkoilua. Eli mukavat suunnitelmat ainakin tälle päivälle.