Käväistiin lääkärissä ja onneksi käväistiin. Vaikka vaaveli oli lääkärissä taas kuin naantalin aurinko ja kertoili lääkäri sedälle kuulumisia ja kirjan sisältöä ( lääkäri: "Voitko hyvin? "  Iina: "JOO-O"  Lääkäri: "tässä on sinulle kirja niin juttelen äidin kanssa"  Iina: "Hauva, Muu- kankka ... jne"), niin löydöksenä oli alkava korvatulehdus vasemmassa korvassa. Lääkäri tosin sanoi että uskoisi että parin viime päivän kiukut on ennemminkin johtunut hampaista (niitä on kuulemma tulossa kohta PALJON) ja nyt viime öinen nitinä ja tämän iltapäivän raivarit tästä tulehduksesta eli ihan alkumetreillä tulehdus vasta oli.

NO mutta nyt se asia on hoidossa. Lääkäri määräsi Clavurion kuurin ja ainakin aiemmin tämä antibiootti on meillä toiminut tehokkaasti. Lääkäri suositteli myös lääkitsemään kipulääkkeellä yöksi hyvin nyt pari seuraavaa yötä vaikka päivällä ei ongelmia olisikaan, kipu tuntuu kuulemma yöllä herkemmin. Kerroin lääkärille että jahkasin ja jahkasin tätä lääkäriin tulemista ja sanoin että minulla oli epäilykset mutta ja mutta... lääkäri kehoitti luottamaan äidin vaistoon näissä asioissa. Tuo lääkäri on kyllä ehdottomasti Kotkan paras (korva)lääkäri... ja jos minä kehun lääkäriä niin se on jo paljon... olen yleensä ehkä "hieman" lääkärikammoinen mutta tämä mies on jotenkin niin rauhallinen ja aina ottaa lapset huomioon juttelemalla ja kehumalla heitä ja jotenkin tuolla tulee aina hyvä mieli. Nytkin huomasi että siellä oli aika hässäkkä mutta silti hän hoiti meidän tapauksen rauhallisesti ja sai niin äidin kuin lapsenkin tuntemaan itsensä tärkeäksi.

 

Keskimmäisen päänsärky on hellittänyt. Jotenkin vaisu ja hieman "kireähkö" tuo on vieläkin mutta ei mitenkään kivuliaan oloinen.  Toivotaan että tuo olisi ollut vaan joku ohimenevä särky eikä tulisi takaisin tai että se ei olisi oire flunssan alkamisesta. Itselläni on tällä hetkellä hieman heikko olo. Tai heikko ja heikko mutta keskiselkää jotenkin jomottaa ja niskassa ja päänahassa tuntuuu painontunnetta... yöksi aion kyllä heittää särkylääkettä naamariin ja toivoa että huomenna olisi jo parempi olo.

Mutta tänään jäi siis uiminen väliin tuon vaavelin tulehduksen sekä minun vetämättömän olon takia, huomenna miehellä alkaa iltavuorot joten uiminen saa nyt odottaa useamman päivän.

Nyt ilta touhuihin ja kohta NUKKUMAAN!