Ihana ihana helle...  Aurinko paistaa porottaa jo ties kuinka monetta päivää. Lämpömittarin lukemia en ole edes katsonut... sanoisin kuitenkin että aika sulattava keli.  Äsken käytiin ostamassa uima-allas jossa voi vilvoitella, nyt olisi edessä täyttö ja veden laskeminen... hana vesi on 4 asteista joten ei siinä kyllä vielä tänään uida.... ehkäpä huomenna.

Tänään on ollut ohjelmassa uintia meressä, tai siis muut ui... minä en "kalaveteen " mene. Käytiin pitäjäsaaressa, Haminassa, uimassa, siellä oli semmoinen ranta missä lapset ja koirat pääsivät hyvin uimaan (ei siis yleinen ranta), tytöt puljasivat sydämen kyllyydestä ja koirat (HAni ja Aapo) pääsivät uimaan oikein kunnolla. Tessakin uskaltautui kastelemaan jo mahan aluksensakin.  

UImisen lisäksi  remppaakin ollaan tänään viimeistelty. Aamulla mies laittoi viimeisiä listoja ja minä sain siivottua ja pestyä huoneen ikkunat. Nyt olisi sitten kalusteiden kasaamista ja "huoneen sisäänajoa...", en usko että vaaveli vielä ensi yöksi sinne menee, täytyy ainakin yksi kokonainen päivä valmistella tyttöä puhumalla ja valmiilla huoneella ennen kuin edes kuvittelen aloittavani vaavelin sinne yöksi laiton.... 

Mutta nyt kuvia....

 

kaksikko "kauhu ja tuho", leikkiä koirankopassa:

Leikkin jälkeen ramaisee... voihan sen päivähuilin näinkin hoitaa: