Tämä päivä pitää sisällään luistelua ja hiihtoa sekä hiihtoa että luistelua. aamulla oltiin (tai isot tytöt ja mies) hiihtämässä Karhulan keskuskentälle tehdyllä ladulla. Hienosti tytöt hiihtivät vaikka olivat jo sitä ennen lykkineet pihalla tunnin verran. Minä ja vaaveli katseltiin tyttöjen menoa vähän kauemapana ja laskettiin pulkkamäkeä .

Kun tultiin syömään niin heti tytöt alkoivat mankaamaan että luistelemaan pitää päästä... no eihän siinä mitään hieman ruokaa naamaan ja sitten luistelemaan. Nyt mies on isojen tyttöjen kanssa kentällä ja minä jäin vaavelin univahdiksi.  Täytyy kytllä itsellekkin lainata jostakin luistimet niin pääsee kokeilemaan pysyykö sitä enään yhtään pystyssä.

Iltasella vielä ehkäpä pulkkamäkeen kumparepuistoon... ehkäpä siinä on taas ulkoilua ja liikuntaa tälle päivälle tarpeeksi.

 

Tuossa hiihtämisen jälkeen kun tultiin syömään niin mummo tuli yllätys käynnille. Voi kuinka vaavelilla olikaan ollut mummoa ikävä (eivät ole reiluun viikkoon nähneet). Aluksi istuskeli vain mummon sylissä kädet tiukasti ympärillä . Kun mummo lähti kotiin niin vaaveli leikki juttelevansa puhelimessa, hän otti kaukosäätimen korvalle ja hoki sinne että "mummo... joo, no joo Aapo, mummo..." hassun kuuloista . Isoillakin tytöillä oli ollut ikävä vaikka eivät sitä myöntäneetkään. Kun mummon auto näkyi ikkunasta niin molemmat tytöt hyppivät jka pomppivat "Mummo tulee...". Mummo toi tytöille tuliaisiksi paidat, hienot tunikat isoille tytöille ja pitkähihaisen paidan vaavelille, uudet paidat oli tietty pakko heti laittaa päälle , kyllä tyttöjen nyt kelpaa.

 

Mutta nyt koska täällä on hiljaista ja rauhallista niin taidanpa oikaista sohvalle hetkeksi...