HUOH!! Nyt ne on sitten kuumeessa kaikki kolme tytön tylleröä. Vaavelilla lukemat on jo päälle 38 ja keskimmäinenkin aloittelee kuumeilua 37.8 lämpötilalla. Vanhin on suht ok tosin kuumetta hänelläkin vielä on mutta ei ole enään sillä tavalla kipuinen. Keskimmäinen ja vaaveli ovat tapelleet koko päivän (siis sen jälkeen kun keskimmäinen kotoiutui eskarista).- Ihan koko ajan jotain pientä kähinää ja kitinää ja äsken kun mittasin kuumeet niin selvisipä sitten syykin.. kipeäksi ovat tulossa molemmat ja se saa tietty pinnan napsumaan.

Oma pinna on aika lähellä katkeamista kun on noiden nahinaa saannut kuunnella ja olla välissä erotuomarina... Luojalle kiitos että mies ehti kotiin mökkireissultaan ja minä ehdin zumbaan... pääsee päästelemään suurimmat höyryt ulos niin jaksaa sitten taas kuunnella huutoa, itkua ja kitinää. Toivottavasti saavat kaikki tytöt nyt yön levättyä ja toivon mukaan kuume on aamulla jo kaukana poissa meidän tontilta.

Nyt lapset saavat minun puolesta tuijottaa telkkaria loppu illan, vaikka en tuosta telkkarin tuijottamisesta tykkääkkään niin eiköhän tytöille voi sallia tuollaista pientä luxusta näin sairastamisen piristykseksi ja meidän aikuisten mielenrauhan säilyttämiseksi.