Huomasinpa tuossa aamulla että meillä on kolme jo aivan tummaksi mennyttä banaania. Koska  tiedän että isot tytöt eivät tummuneisiin banaaneihin päin suostu katsomaankaan ja itsekkään en ole niiden syvin ystävä, ajattelin että banaaneista on päästävä eroon jotenkin muuten. Päätin leipoa Banaanisuklaa kakun. Ai vitsin pujut se on hyvää!

 

Tein kakun seuraavalla super helpolla reseptillä:

 

3 kahvikupillista  (kkp)Maustamatonta jogurttia tai piimää

3 kkp sokeria

5 kkp vehnäjauhoja

3 tummaa banaania

 1 tl ruokasoodaa

1 tl kanelia

1 tl neilikkaa

1 tl vaniljasokrua

5 rkl (mie laitan aina vähän reilummin) Suklaa rouhetta

 Ja viimeiseksi 1 kkp sulaa rasvaa

 

Kaikki aineet vaan sekoitetaan keskenään ei siis tarvi edes vatkata. Mutta kannattaa sekoittaa niin että lisää rasvan viimeisenä.

Sitten koko ihana taikina (on siis tosi hyvää taikinaa meinasi tulla ahdistus kun isot tytöt nuoli koko kulhon eikä jättäneet mulle mitään) voideltuuu kakkuvuokaan ja 175 astetta ja reilu tunti. Koko kakun tekemiseen meni vaan viitisen minuuttia plus paistoaika. Ja se on HYVÄÄ!!!!

 

 No sillä aikaa kun minä tein sitä  kakkua eli siinä viidessä minuutissa, vaaveli oli saanut aikaa pienoisen kaaoksen. (onneksi kuitenkin helposti siivottavan) Eli ilmeisesti lelut eivät ole kivoja lelu korissa vaan joka ikinen lelu oli pitänyt ottaa korista pois ja levittää tasaisesti pitkin huoneen lattiaa.... Tässä hieman mitä tarkoitan... Ja kaaos jatkui siis tasaisesti ympäri KOKO HUONEEN!!!  Nauru

kuva%20189.jpg

 

Isot tytöt lähtivät juuri mummon kuskaamana kerhoon ja mie siis siivoan ja herkuttelen kakulla Nauru.