Huh hellettä... Tai jos ei hellettä niin ainakin ihanan lämmin. Meidän pihassa pitkähihainen on aivan liikaa ja äskeisellä pyöräretkelläkin pärjäsi ihan gollege takeissa.  Tänään on tosiaan pyhäpäivä ja kaikki lapset on kotona.

Aamulla siot tytöt halusivat heti ulos ja sehän passasi. Koska naapurin tyttö ei heti aamusta voinut leikkiä tytöt päättivät lähteä hakemaan kaveriksi satutanssi kaveria joka asuu lähistöllä. MInä, mies ja vaaveli lähdettiin taas metsälenkille. Aamupäivä vierähti siis ulkoillessa kukin tahoillaan. 

Ruuan jälkeen tytöt halusivat pyöräilemään ja koska aurinko lämmitti ihanasti päätettiin lähteä polkemaan jätskikiskalle.  Torilta ostettiin jätskit ja sen jälkeen pyöräiltiin maisema  reittiä kotiin.  Kun palattiin oli jo naapurin tyttökin kotona ja valmiina ulkoiluun. isot tytöt lähtivät heti jatkamaan pyöräilyä naapurin kanssa. MIes lähti juuri töihin ja minä YRITÄN jos vaaveli nukkuisi edes hetken päiväunia... huonolta näyttää.. mutta jos tuo ei nuku niin sitten painutaan kyllä mekin pihalle .. ei sitä viitsi näin kauniina päivänä sisällä möllöttää.

ILtapäivällä piti kaverin tulla käymään lapsineen mutta heidän suunnitelmat olivat muuttuneet... (olivatkin lähteneen repoveden kansallispuistoon retkeilemään) ja meillä ei siis ole tälle päivälle muuta suunnitelmia kuin ulkona möllöttämistä... Taidankin viritellä aurinkotuolin keskelle pihaa... onkohan vielä liian aikaista kaivaa bikinit esiin???? 

Huomiselle on luvannut kanssa komeaaa keliä ja ystävä perheeltä idean saaneena ajattelimme huomenna heti aamusta lähteä retkeilemään Repoveden kansallispuistoon... Pakettimakkaraa, pillimehut ja kahvia mukaan.. eiköhän niillä eväillä selviä. Viime kerrasta siellä onkin todella pitkä aika ja kiva mennä katsomaan miltä ne maisemat ja riippusilta näyttikään... mutta sitä pitää odottaa huomiseen (miehellä on tänään iltavuoro.. huomenna menee vasta yöksi).

 

Nyt menen kurkkaamaan mitä se "neiti en kuku.." puuhaa ja jos se on tavoistaan poiketen nukahtanut, keitän kupin kahvia ja nautiskelen sen aurinkotuolissa pihalla. Mutta jos hän valvoo vielä niin... keitän kupin kahvia, vien vaavelin hiekkalaatikolle ja nautin kuitenkin sen kupin kahvia...