Eilen oli loisto loisto loisto päivä.... 

Aamulla kun herättiin alettiin miehen kanssa kokkaamaan "hotelli aamiaista" lapsille. Kananmunia, pekonia, suklaamuroja, hedelmiä, patonkia yms.Siinä sitten syötiinaamupala kaikessa rauhassa ja sen jälkeen läksimme koko porukalla uimaan Karhulan halliin. UImassa oli kivaa. Kaikkki lapset käyttäytyi hyvin ja reippaasti. Yllätykseksemme törmäsimme myös kummipoikaani joka oli kasvanut pituutta niin paljon että en ollut häntä tunnistaa. REipas poika! 

UImisen jälkeen tultiin kotiin syömään ja ruuan jälkeen mies käytti koirat lenkillä ja me muut valmistauduimme HopLOppin lähtöön. KUn mies palasi lenkiltä pakkasimme autoon lapset ja lähdimme kohti POrvoota. Meillä oli sovittuna leikkitreffit ja yhteensä meitä oli 6 aikuistaja yksitoista lasta... ryhmäalennuskin saatiin 

Hoplopissa sitten riekuttiinkin useampi tunti. KOtiin lähdön aikaa oli meidän poppoolla niin kauhia nälkä että päätimme ravita itsemme ABC:n antimien äärellä. Kotiin tullessamme kello oli jo paljon ja eikun tytöt nukkumaan ja minä vuorostani koirien kanssa lenkille. Teki kyllä hyvää taas reilun tunnin hikilenkki talvisessa säässä. Lenkiltä saunaan ja saunasta sohvalle miehen kainaloon... voiko sitä päivä enään paremmaksi muuttua.  

Tässä muutamia kuvia Hopista!