Eilinen oli hyvä päivä. Loistava oikeastaan. Ilma oli aurinoinen ja lämmin ja minulla oli tosiaan vapaapäivä. Aamulla keskimmäinen lähti kouluun kahdeksaksi ja me muut (siis minä, vanhin ja minikääpiö) lähdettiin ulos mutaleikki hommiin. PIha oli sulanut paljon ja paljasti lumen alta märän nurmikon jonka tytöt sai saapastelemalla isoksi mutalätäköksi. Voi pojat näki kuinka tytöt nautti kun sai kokata mutamuhennosta mielinmäärin. Puoli kymmenen maissa vahdetiin tytöille toiset ulokvaatteet. Vanhin lähti kouluun ja minnä ja minikääpiö lenkille. Tyttö pyöräili ja minä taluttelin Tessaa. 
Lenkin jälkeen käväistiin kirjatsoautolla moikkaamassa vaaria ja sen jälkeen mentiin ystvän luo kahville. MInikääpiö leikki parhaan ystävänsä wandan kanssa ja min jouruilin Tarun kanssa ja hypistelin Casper vauvaa. En siis tajua miten joku voi olla niin IHANA!!! smiley
Tarulta tultiin sitten kotiin siinä vaiheessa kun keskimmäinen soitteli olevansa kotona ja mietti että mitkä ulkovaatteet olisivat kaikkein parhaimmat kuraleikkeihin. Kotona siis kuraleikit jatkui. NInä hakkailin jäätä pois kivtykseltä ja nostelin potkukelkkoja varastoon yms. 
Kahdne jälkeen kotiutui vanhin koulusta ja mieskin töistä.. Isot tytöt lähti kavereidensa kanssa pyöräilemään ja minä hetkisen näppäilin minikääpiön kanssa vielä pihalla mutta itten siirryttiin ruuan laittoon. Ruuan jälkeen käväisin pitkästä aikaa kosmetologilla ja sen jälkeen suuntaisn zumbaamaan. Isoilla tytöillä oli tyttökerho ja minikääpiö istutti rairuohot isänsä kanssa. Iltasella mies lähti salille ja me tytöt syötiin iltapalaa ja höpöteltiin smiley Iltasatukin ehdittiin lukea kaikessa rauhassa ja nukkumaa mennessä kaikilla oli hyvämieli.
Eli ihana kiireetön vapaa...kaiholla taas muistelin kotiäiti aikoja... hiekkalaatikon reunan kulutamista ja kaikkea sitä ihanaa ja hyvää jota tuona aikana sai kokea.  Ihania muistoja. 


Alla muutama kuva iltapäivän mutaleikeistä, ylemmässä kuvassa keskimmäinen sekä alemmassa minikääpiö. 
Ihanaa MUTAA heart