SE olisi maanantai taas. Viikonloppu meni niin kuin alla olevista kuvista huomaa ulkoillessa mitä mahtavimmassa säässä. Ei tarvinnut eilen lapsia nukkumaan houkutella vaan koko tyttö trio oli unessa jo vartin yli seitsemän , sitä se ulkoilu teettää .

Eilen aamulla tosiaan läksimme heti aamupalan jälkeen ulos omalla porukalla. Isot tytöt jäi leikkimään sillä aikaa kun minä, mies ja minikääpiö suuntasimme lenkille. Tietä pitkin alkanut lenkki sai tosin hieman jo naurettaviakin piirteitä kun minikääpiö istui pulkassa ja tiet olivat joko täyteen hiekoitettuja tahi jo asfaltille asti sulaineita.... No päästiin eteenpäin kuitenkin ja jonkin aikaa lenkkeiltinkin sitten pellolla. Josta eilen osa eilen lisäämistäni kuvista on. Tessalle muistuteltiin mieleen noutotreenejä ja hyvinhän se näytti jutun juonesta kiinni saavan .

 

Kun oltiin aikamme lenkkeilty tultiin omalle pialle pihahommiin. MIes tyhjenteli terassin kattoa lumista ja minä yritin saada kivetystä näkyviin jään alta. Suunnitelmissa oli kalan savutus mutta ikäväksemme emme löytäneet kalaa mistään noin sunnuntaina joten päädyimme syömäään sitten ristikkoperunoia ja seifileitä... No hyviä ne oli nekin. 

Siinä syödessämme kaverini soitti että saisiko miusta lenkki seuraa... lenkille en lupautunut kun just sieltä tultiin mutta koska hän oli koiransa kanssa menossa tuohon meidän pellolle päätimme vetää uudelleen ulkovehkeet niskaan ja lähteä juoksuttamaan niin lapsia kuin koiriakin. Ja kyllä ne juoksikin... Tessa oli illalla ihan lötköpötkö eikä tarvinnut miettiä tarviiko lähteä vielä pidemmälle lenkille 

Isot tytöt olivat ihan innoissaan kun saivat "kouluttaa" Tessaa ja Penni koiraa, Penni nyt ehkä totteli hieman paremmin ja Keskimmäinen totesikin ettähän taitaa isona ottaa mielummin tuomoisen tottelevaisen koiran.. Oli meinaan himpun "ongelmallista saada molemmat koirat samaan kuvaan.. onnistui se lopulta kuitenkin .

Tänään onkin sitten taas työpäivä... Tanssia ja zumbaa... eli kiirettä pitelee mutta väliäkö sillä. Viime viikonloppu oli niin ihanasti nollaava että nyt on virtaa vaikka mihin.

Tässä teille vielä muutama kuva: