Yöllä meinasi pääsä RUMASANA...

Puoli kahdelta vaaveli itkeskeli lohduttomana sängyssä. Menin katsomaan ja silittelin hetken ja tyttö rauhoittui. Pääsin takaisin omaan sänkyyn ja juuri sain ummisttettua silmät ja olin vaipumassa ihanaan koomaan... mutta mitä vielä...lastenhuoneesta alkoi kuulua oksentamisen ääntä... ääntä seurasi vaavelin kiljunta ÄITIIIIIIIIIII!!!! Menin katsomaan ja vaaveli sitten makasi okesennus lammikossa. Yöllä meinasi tulla itku, mahatauti tästä nyt vielä puuttui. Siinä sitten kahden maissa vaihdan lakanoita ja pesen oksennuksessa uivaa lasta. Onnekseni vaaveli kuitenkin nukahti nopeasti sänkyynsä takaisin lakanan vaihdon jälkeen. Pari tuntia vaaveli nukkui ihan hyvin mutta neljän maissa kuului taas lohdutonta itkua... mahaa ilmeisesti kingersi. Vaaveli nukahti kuitenkin uudelleen ja loppu yöstä ei tarvinut oksennuksia siivoilla.

Aamulla kello herätti seitsemältä, aamupalan laittoon ja lapset ylös.  Vaaveli oli heti ihan pirteä eikä ikinä olisi voinut kuvitella että tyttö oli yöllä oksentanut. Annoin lapsille aamupalaa ja aamulääkkeet. Minuutti lääkkeen annon jälkeen alkoi vaaveli yökätä ja antibiootit lensi kaaressa keittiön pöydälle.... EI HYVÄ!!! Nyt tässä sitten jännään että johtuiko nuo oksentamiset antibioottikuurin vahvuudesta vai onko meillä nyt sitten kohta täällä mahatauti epidemia päällä.

Nyt vaaveli on ihan pirteä, oltiin tuossa omalla pihalla vähän ulkoilemassa ja siellä tyttö oli ihan reipas. Lounasta söi jonkin verran, ei nyt mitenkään hyvin muttta kuitenkin jotain. Nyt sitten vaan odotellaan että nouseeko lounasruoka ylös vai pysyykö sisällä. Lääkärille kun soiteltiin ja kyseltiin että mitä tuon antibiootin kanssa tehdään kun tuli aamulla heti ylös niin hänen kanssaan sovittiin että jos illalla antibiootti normaalisti mutta jos tämä on ihan vatsatautia eli alkaa näyttää siltä että mikään ei pysy sisällä niin lopetetaan kuuri sitten koska ei siitä ole mitään hyötyä koska sekään ei pääse imeytymään. 

Mutta nyt kaikki ulokkeet pystyyn että tämä vaavelin vatsaoireilu olisi vain tottumattomuutta uutta lääkettä kohtaan (meillä ei ennen ole V-pen kuuria ollut) eikä vatsatautia...