Arki alkoi...

Arki alkoi eilen ja jooo-o... olihan taas päivä. Kivamutta kiireinen. Minikääpiö kävi rumpukerhossa, kesrho oli muuttanut uuteen paikkaan mutta vieraasta paikasta huolimatta tyttö jäi sinne mielellään ja ilmeisestikkin hänellä oli ollut kivaa, pävä koho kohta oli ollut kun "Marika" (kerhotäti) oli jakanut pussista tikkarit . Vanhin meni kouluun jo kahdeksaksi. Vaikka aamun herääminen oli vaikeaa ja  ykisn kouluun lähteminen (siis niin että kukaan ei kävellyt samaa matkaa) tuntui taas vasten mieliseltä niin ihan hyvin melin tuo sinne lähti ja illalla kuulin niin paljon iloista pulputusta päivän tapahtumista että ymmrsin että' kivaa oli ollut,  Keskimmäisellä oli eskari. aamulla kun tyttö herättelin hän murjotti että "Maailman TYHMINTÄ mennä eskariin..." ja juputi juputi... kuitenkin pikku hiljaa tkun tyttö kunnolla heräsi alkoi kaverit muistua mieleen ja illalla hänenkin suusta lenteli iloiset kaveri kuulumiset ja eskaritätien ylistys. 

Itse selvisin lomanjälkeisen työpäivän...öööö.. no hengissä . Ihan semmoinen mukavan rapsakka päivä, asiakkaita kävi mutta hommat sai tehtyä loppuun asti. OLi kiva myös tosi pitkästä aika nähdä työkaveria, oltiin oltu viimjeksi samaan aikaan töissä joskus ennen joulua.

 

Töiden jälkeen hain tytöt ja läksimme tyttöjen tanssitunnille. Tytöt tykkäsi siitä kovasti, niin kuin aina. Itseni hieman kaiveli se että tanssittavat kappaleet tuntuivat olevan täysin samoja kuin viime kaudellakin mutta ehkäpä ne vielä tuosta muuttuu. Tanssin ajan minä juorusin kavereiden kanssa risteily juoruja ja leikitin minikääpiötä siellä tanssikoululla. Tanssin jälkeen tytöille nopsaan iltapalaa ja suihkuun ja miehen herätys (oli lähdössäyöksi töihin) ja minä zumbailemaan.... PItkä zumbatauko oli tehnyt tehtävänsä... kuolema meinasi tulla jo alkulämmittelyssa mutta loppua kohden sitten hieman helpotti. Zumban ja suihkun  jälkeen oli kyllä niin loistofiilis että nukkumaan käymisestä ei meinannut tulla mitään... mutta jossakin vaiheessa sitä on kuitenkin nukahtanut ja nyt on aamu taas... silmät ristissä kahvikupposen äärellä notkuen on todettava että himppusen aikaisempi nukkumaan käyminen olisi voinut olla järkevää. 

 

Tänään ei ole (ainakaan pitäisi olla) niin kiire kuin eilen. Nuutumaan sitä ei ehdi tänäänkään, töiden jälkeen olisi tarkoitus mennä uimahalliin , mutta siis ei ole semmmoinen aikataulutettu minuutti ohjelma kuten eilen. ELi kunhan nyt ehditään uimaan ja sitten sieltä kotiin nukkumaan niin on hyvä. 

Nyt vanhimman herätykseen ja aamu touhuihin.....