Ihana, ihana päivä takana!!  
Aamu alkoi aurinkoisena ja lämpöisenä. Puoli yhdeksän aikaan näytti lämpömittari auringossa jo kymmentä astetta ja sen sekä ihanan auringon paisteen innoittamana lähdimme tyttöjen kanssa ulos jo paljon ennen yhdeksää Ulkona muta- ja lumikakkuja ja leikkimökki leikkejä. MInä kaivelin joutessani hiekkalaatikon esiin ja polkuja pitkin pihaa. Lapset leikki jos vaikka mitä leikkejä ja kaivettiin pyörätkin talvivarastosta.
Yhdeksitoiksi heitin vanhimman pianotunnille ja me muut jatkettiin ulkoilua ruokailuun asti. Ruuan jälkeen vein minikääpiön tanssi tunnille. Sillä välin isot olivat tas menneet ulos ja leikkivät leikkimökissä kaikenlaisia leikkejä. Kun kotiuduttiin tanssista oli mieskin jo herännyt yövuoron jäljiltä. Päätettiin lähteä pihatielle pyöräilemään ja kaiveleman jäätyneitä sadevesi kaivoja esiin. siinä ulkona sitten puuhattiinkin taas useampi tunti. Tytöt jauhoi pihatiellä 300 metrin pätkää edes takaisin varmaan miljoona kertaa. smiley
Puoli kolmelta kaveri tuli hakemaan minua zumbaan ja mies lähti tyttöjen kanssa käymään kaupassa. Zumban jälkeen oli kotoa ruokaa ja koska ruuan jälkeenkin aurinko vielä jakso möllöttää lähdimme vielä koko porukan voimin lenkille Tytöt kaikki polki pyörällä ja me miehen kanssa käveltiin/juostiin. Hienosti jaksoi minikääpiökin fillaroida melkein 4 km:n lenkin vielä illan päätteeksi vaikka oli riekkunut koko päivän pihalla.  (ja sanottakoot että viime vuonna tyttö ei oikein tykännyt tuosta polkemisesta, tai ainakin oli siinä hommassa TODELLA laiska)
Äsken tultiin siis sisään. Käväisin tyttöjen kanssa saunassa. Mies lähti kuntosalille. Tytöt leikkii iltariehu leikkejään ja kohta he pääsee nukkumaan, uni varmaan maistu!
Aivan ihana päivä. Tuntuu että on  jotenkin ehtinyt tehdä kaikkea vakka siis oikeestaan ei ole kyllä tehty mitään. smiley AIVAN LOISTO PÄIVÄ, koko päivä ulkona ja koko päivä mukavassa seurassa smiley  Aurinko ja lämpö... aah, kyllä se kevät sieltä pikku hiljaa tulla tulevi!

Pieni pyöräilijä!