Tiedättekös että eilinen (kin) oli IHANA päivä!!!

Aamulla hieman pelkäsin että alkaako arki vainota jo sunnuntaina kun heräsin tosiaan aamulla jo puoli kuuden pintaan murehtimaan työjuttuja mutta ei, niin ei käynytkään. Yhden ainoan hysteerisen itku pillahdus kohtauksen jälkeen kaikki sujui kun tanssi. Tuo itku pillahduskin johtui varmaan suurimmaksi osaksi väsystä ja siitä kun juuri sillä hetkellä kaikki asiat pyöri mielessä. Mutta siis hetkellinen hermoromahdus siivouksen lomassa lienee sallitua, Ja kaiken lisäksi sain itseni aika nopeasti koottua, kumma voima tuolla toisen ihmien tuella. Pahimman pelon ja tuskan keskellä kun mies ottaa syliin, ei kysele,  eikä sano mitään, halaa ja rutistaa vaan niin siitä saa kummaa voimaa ja hetken kulutua tuntuu jo paljon paremalta. MIhin minä joutuisinkaan ilman tukiverkoani.. Luultavasti olisin ollut pöpilässä jo kauan. smiley 

Mutta hermoromahduksen jälkeen oli oikein mukava päivä. Aamulla tytöt oli ulkona kaikki kolme (jossakin pitkin kylää painelivat ja veivät minikääpiön mukanaan). Sillä välin kun tytöt ulkoili me miehen kanssa hieman siivoiltiin ja järjesteltiin paikkoja ja tehtiin ruokaa (tai no mie teki).
Kello 11 oli vanhimmn pianotunti ja sen jälkeen ruokaa masuun ja minikääpiön tanssitunnille. Tanssitunnin jälkeen isoilla tytöillä molemmilla täällä kaverit ja minikääpiökin mahtui mukaan leikkiin joten minä ja mies käytettiin se aika hyödyksi ja lähdettiin lenkille, IHANA ILMA!!!!!!!
Lenkin jälkeen minä lähdin zumbailemaan pitkästä aikaa ja kyllä teki hyvää. Koska kävin tuossa päivä zumbassa niin ei nyt sitten ehditty eilen uimaan mutta haitanneeko se ,mennän tänään. Kun minä tulin zumbasta oli mies sillä välin valmistanut ruokaa ja syötiin siinä ja sitte mies lähti salille. Tytöt leikki välillä ulkona ja välillä sisällä, aina vilauksia näin jostakin tyttösestä kun ohi vilahti. Ihana kun tytöillä on kavereita, talo tuntuu olevan jotenkin täynnä elämää heti kun on enemmän lapsia paikalla.
Illalla sitten kun talo oli tyhjentynyt vieraista käytiin iltapesuilla ja sitten hieman tuijotettiiin tekkaria ja lapset kävi  nukkuman taas normaali aikaan eli ennen kahdeksaa,  eli päästin mukavasi lomarytmistä takaisin arki rytmiin. Itse sitten loppu illan vaan makasin sohvalla ja torkuin, kymmenen jälkeen olin itsekkin jo ihan unten mailla.

Tänään on siis arki taas, me aikuiset molemmat töissä, isoilla koulua, minikääpiöllä kerho, keskimmäisen hammaslääkäri. Iltasella sitten uimaan. Toivottavasti mukava päivä tänäänkin tulossa. smiley