Tulipa taas äsken mietittyä että MIKÄ KUMMA AJAA IHMISEN KAUPAAN PERJANTAISIN????   Käytiin siis äsken kaupassa täydentämässä ruokavarastoja. Meillä oli kaikki lopussa joten oli pakko mennä ja oli pakko suhata kauppaa ess taas että löydettin haluamamme...  Ilmeisesti muillakin oli tavarat loppu, kaupassa oli meinaan ihan kauhea ryysis, ihmiset tönivät ja poukkoilivat kireät ilmeet naamoillaan. Kassatädit tekivät työtä työn perään ja ymmärrän etä ei oikein enään heitäkään hymyilyttänyt. Kaupan kireästä ilmapiiristä huolimatta meidän reissu meni hyvin, tai siis ahdistihan nuo kireät ihmiset mutta tytöt olivat kaikki nätisti ja mikä tärkeintä saatiin kaapit täyteen ruokaa. Mutta nyt tämän päivän ryysiksen jälkeen vannon (taas) että EN MENE PERJANTAISIN KAUPPAAN!!!!! NIH!!

Tänään on kauppailun lisäksi ollut ihan rento päivä. Aamulla vanhin eskariin ja me muut (vaaveli ja keskimmäinen ja minä) ulkoilemaan. Ajeltiin potkukelkalla aika pitkä lenkki ja eksyttiinpä vielä kaverille kyläilemäänkin. Kyläily reissulta sitten kotia syömään ja hakemaan vanhin eskarista.  Nyt äsken käytiin tosiaan siellä kaupassa ja syötiin, oli muuten herkkuruokaa, mies paistoi pannulla lohta ja lisukkeeksi oli perunamuussia ja kasviksia, namskis!! Tytötkin söi kuin ei ikinä olisi ruokaa saaneet, reilun kilon palanen hävisi pannulta aika nopeasti. Nyt me vaan olla möllötetään (ähkyllä on ehkä pieni osa asiaan) ja odotellaan että sauna lämpeäisi.   

Ja ihanaa huomenna on LAUANTAI, ei tarvitse aamulla repiä lapsia ylös sängystä väkipakolla  vaan saavat nukkua niin kauan kuin haluavat (tosin minun tuurilla  he heräävät huomenna ihan itse oma aloitteisesti ennen kukonlaulua...) ja mikä parasta lauantaissa.... se on lasten karkkipäivä... ja sehän tarkoittaa sitä että äitikin saa mässätä .