Koska eilinen päivitys oli pekkää kitinää niin parempi tänään hieman positiivis sävytteinen. smiley
Eilinen töissä ei ollut ihan niin kaamea kuin edelliset päivät. JEEEEE!!! Ehdin tekemään rästi hommia ihan kivasti. Ja päivän piristys rusike oli ehdottomasti erään kaverin piipahdus, vaikka ei kauan ehdittykkään turista niin yhdet ihanat ja iloiset tutut kasvot piristää päivää ehdottomasti. heartVaikka päivä ei ollutkaan kaamea niin tein päätöksen että en lähde karhuperhe retkelle. Suoraan töistä tukkaputkella juokseminen  paikalle ja varma myöhästyminen ei varmastikkaan olisi ollut mikään järkevä veto, ei etenkään kun olo oli kauhean väsynyt..... Sitä se on muuten nykyää aina väsynyt... siis fyysisesti , meinaa vaan nukahtaa pystyyn.  
Mutta siis minä jätin retken väliin mutta mies oli tyttöjen kanssa siellä ollut. JA hauskaa heillä oli kuulemma ollut. laugh Olivat suunnistaneet, leikkineet pihapelejä, paistaneet makkaraa ja tikkupullaa ja geokätköilleet. Tuohon geokätköily kuulosti niin mukavalta että suunniteltiin kovasti tuossa iltasella että aletaan käydä kätköillä koko perheen voimin tässä syksyllä, nokian puhelimeen kun saa kuulemma ladattua aplikaation niin ei tarvitse mitään puhelinta kummempia vehkeitäkään olla.  Täytyy ainakin kokeilla, sehän oliis ihan huippujuttu jos saataisiin tuosta koko perheen yhteinen harrastus. 

Sillä välin kun muu perheretkeili poljin minä töistä kotiin ja vaihdoin vaattet ja lähdin lenkille, siis kävelylenkille.  HYvin kesti jalka kävellä eikä kävelyn jälkeenkään äitynyt mitenkän pahasti. Yölllä pari kertaa heräin särkyn mutta muuten oli ihan jees jalan puolesta. Lenkkillä oli oikein mukavaa, kaikki viikon aikana kertyneet paineet tuntui häviävän kilometrien mukana. Puolitoista tuntia tallusteltiin ja oli oikein mukavaa. Kiitos lenkkiseuralle.  smiley

Iltasella sitten kuuntelin tyttöjen onnellista höpötystä siitä kuinka heillä oli ollut kiva päivä. Iltasella oli mukava yhdessä pupeltaa iltapala. Tytöt kävi suht ajoissa jo nukkumaan joten itsekkin pääsin lojumaan sohvalle jo hyvissä ajoin.  

Tänään on tytöillä ja miehellä paljon ohjelmaa sillä aikaa kun minä olen töissä. ON leiksatreffejä, on uimahallia jossa on lämminvesi päivät on ulkoilua ja halon kantoa. KUn minä pääsen töistä tulevat he hakemaan minut ja suuntaamme yhdessä kauppaan hakemaan hieman evästä illaksi. Pari kaveria on lapsineen tulossa istumaan iltaa. Alunperin meinattiin että kaikki jää yöksi mutta koska lauantaina talo täytyy toisista ihanista vieraista (ihania sukulaisia Porista, minun serkku ja tyttöjenpikkuserkku äitinsä eli minun tätini kanssa tulee käymään)  niin istutaan nyt sitten vaan iltaa pidemmän kaavan kautta. smiley Tervetuloa KAIKKI ihanaiset.

Tänään on siis perjantai... yhden päivän rutistus vielä ja sitten kaksi päivää aikaa omille ihanille tyttösille ja omalle ihanalle miehelle heart