Risteilyn jälkeinen viikonloppu meni hujauksessa. Lauantaina kotiuduttiin ja ilta meni olla möllötellessä.

Illalla kaikki huvi meinasi saada ikävän päätöksen kun vanhin alkoi valittamaan päätään ja tunnin verran ainakin kiemurteli tuskissaan lääkkeestä huolimatta. PIkkuisen taisi tytöllä olla lämpöäkin mutta onneksi tyttönen onnistui nukahtamaan tuossa iltasella hyvissä ajoin ja nukkuttua univelat pois. Kaikki tytöt taisi olla aika univelkaisia reissusta. Laitoin tytöt nukkumaan kesäaikaan 19:30 ja ensimmäinen heistä heräsi Talviaikaa yhdeksän maissa (eli siis kesä aikaan 1000) ja muut sitten puoli tuntia myöhemmin , eli semmoiset reilut 14 tuntia pisteli he unta yhtä soittoa , matkustaminen väsyttää vaikka tuskin Ruotsin risteilyllä voi puhua aikaeroväsymyksestä. 

Vielä aamullakin vanhin oli hieman nuuppa ja ajattelemani uimahalli keikka sai jäädä odottamaan toista kertaa.Tyttö onneksi  kuitenkin piristyi aaamupäivän aikana ja sunnuntaina sitten  ulkoiltiin, leikittiin kavereiden kanssa, möllöteltiin ja minä sekä isot tytöt käytiin leffassa katsomassa Smurffit ja mies oli minikääpiön kanssa sen aikaa Merikeskus Vellamossa, minikääpiöllä kun ei ikä riittänyt Smurffeihin. Iltasella minä käväisin vielä zumbassakin kuluttamassa edes osan niistä miljoonasta risteilyllä hankkimastani kalorista.  Eli loisto risteily sai jatkoa loisto viikonlopulla, miehellä kun oli nyt sitten se kauan odotettu vapaa sunnuntai.

Tänään alkoi arki taas. Aamulla mies vei minikääpiön kerhoon ja isot lähtivät koulutielle taas. Minä lähdin töihin ahkeroimaan. Koulujen jälkeen oli mies käynyt tyttöjen kanssa uimassa ja kivaa heillä oli taas ollut. Kun minä pääsin töistä oli isojen tytöjen tanssi ja sen jälkeen ollaan vaan oltu. Vanhin teki meille iltapalaa, hedelmärahkaa, TOSI hyvää, tyttö on nyt innostunut ruuan laitosta ja aina kun vaan hän ehtii niin saamme me muut nauttia hänen luomuksistaan, vasta lauantai iltana herkuteltiin puolukka banaanirahkalla ja tänään oli vuorossa mansikka, omena rahka jossa oli seassa mustikka-mansikka jogurttia.  Keskimmäinen oli saanut ensimmäistä kertaa lukutaitoisten läksyjä ja niitä sitten tehtiin tuossa yhdessä. MInikääpiö esitti meille tanssejaan ja samalla isotkin innostui esittämään laulujaan. Oikein mukava ilta. Nyt tytöt nukkuu ja mies lähti Tessan ja kaverinsa kanssa lenkille. Minä se vaan saisin olla möllötellä mutta ei vaan jotenkin osaa rauhoittua, normaalisti kun maanantai illat on mennyt zumbaillessa niin nyt tuntuu jotenkin oudolta olla kotona... noh mutta onneksi tv:stä tuleva hömppä pelastaa, Suomen huippumalli haussa näyttää alkavan ihan kohta. 

 

Tässä vielä teille laivan valokuvaajan kuvaamat valokuvat. Kaksi ensimmäista kun menemme laivaan Helsingin päässä ja viimeinen kun palaamme laivaan Tukholma päivän jälkeen.