Voihan väsymys.. Yleensä olen aamu ihminen ja 06:30 soittava kello ei aiheuta kummallista kiukkua tai kaunaa mutta tänään jostakin syysttä meinasi kello lentää ja kauas kun alkoi puoli seiskalta piipatella. Mutta eihän siinä auta kuin ylös nousta ja kaffetta keitellä. Nyt sitten istua jurnutankin kahvikupposenkanssa koneella enkä tiedä mihin ryhtyisin... Hommaa kyllä riittäisi

Tänään aamusella vaavelilla on rumpukerho ja isot tietysti taas omissa toimissaan. Itse yritän nyt saada lihakset hereille ja painun koirien kanssa lenkille kerhon ajaksi. Jos ehdin niin käyn vielä moikkaamassa tyttöjä töissä ja haistelemassa sitä työilmastoa.. perjantaina se sitten alkaa...  se alkaa vaikka en ajattelisikaan joten yritän olla ajattelematta. Jossakin vaiheessa tosin pitäisi käydä ostamassa jotain työvaattteita kun tämä reilu kaksi vuotta käytetty hiekkalaatikko varustus ei varmaan oikein töissä kelpaa....

Olen asettanut itselleni tavoitteita (siis töissä) ... ensimmäinen on että selviän kuolematta perjantaina ja ensi viikon. Tämän jälkeen tavoitteet nousee... jotain pitäisi jo pikku hiljaa alkaa osata ja hengissä säilymistä yritän seuraavaksi jo tuonne marraskuulle, isänpäivä viikonloppuun... silloin mulla on nähkääs perjantain hieman lyhyempi päivä ja heti kun lapset kotiutuu koulusta niin lähdemme kylpylään... ja oikein kahdeksi yöksi... SITÄ ODOTELLESSA!!! Ja osa tavoite kyllä on jo että lokakuun jälkeen olen taitava ja sujuvasti yhdistän työelämän ja perhe elämän... en ikinä huuda enkä hermostu lapsille vaan olen semmoinen työssäkäyväsuper äiti..... rima on korkealla myönnän mutta mitäpä sitä vähemmillä tavoitteilla ...

 

 

Eilinen oli ihan kiva päivä. Tosin melkoisia kilareita lapset sai pitkin päivää.

Vanhimman kanssa neuvoteltiin KAHTEEN otteeseen (ja pitkään)  siitä että  laittaako hän ulkohousut jalkaansa. Ja laittoi kuin laittoikin... ja juuri ne mitkä housut minä olin sanonut  vaikka ne näyttikin vanhimman mielestä rumilta ja pullottavilta ja kukaan muu ei kuulemma käytä ulkohousuja vaan kaikki muut saa olla farkuissa ja kenelläkään muulla ei ole niin rumia ulkohousuja kuin  hänellä ja diipadaapa.... . 

Ja selvennykseksi vielä että en todellakaan toiminut eilen ensin niin  kuin natsi äiti joka olis valinnut yhdet tietyt pullottavat ja rumat housut ja pakottanut tytön niihin vaan ensin sanoin että laita mitkä vaan ulkohousut kunhan laitat ULKOHOUSUT eli valinnan varaa oli sitten ainakin neljät... Tilanne kuitenkin meni siihen että koin parhaaksi karsia vaihtoehtoja, ensin karsimisesta tytölle ilmoitin ja sanoin että nyt valitsee tai äiti valitsee ja valintaa ei kuulunut vaan kuulin vain kuinka "Äiti on tyhmä ja muiden äidit antaa lasten olla hameeessa ja sisähousuissa tai ainakin vain farkuissa  VAIKKA ulkona olisikin märkä ja vaatteet kastuisi ja likaantuis.... ÄITI SIE ET TAJUUUUUUU...."

Jossakin vaiheessa tyttö luovutti ja laittoi ulkohousut. Parin tunnin päästä sama neuvottelu käytiin pihalla... "Mä en voi lähteä tästä pihalta mihinkään kun nämä ulkohousut on niin rumat ja pullotttavat... just joo kiva en voi mennä edes leiksalle koska joku näkee... nää on rumat ja pulleat... äiti katso nyt..."   Ja minähän katsoin... katsoin ja näin kauniin 7 vuotiaan  tytön itkevän hysteerisenä hänen pulleita jalkojaan... huoh!!! Meinasi tulla ahdistus, syliin hänet olisi tehnyt mieleni kaapata ja sanoa että kuules tikkujalka, sinun jaloista ei pulleita saa vaikka niihin sitoisi pumpulia, mutta jos häneen olisi sillä hetkellä koskenut olisi ihan varmasti saanut iskuja ja raapimista osakseen... onneksi mies otti välillä neuvotteluvuoron...  Puolen tunnin kiukuttelun jälkeen tyttö kuitenkin poistui myös pihalta ja lähti kavereiden kanssa leiksalle. (kaverit ja keskimmäinen (ulkohousuissaan) olivat menneet jo aiemmin kun eivät jaksaneet vanhimman kilari kuunnella...)  Loppu illan vanhin oli ihan ok... oli ilmeisesti saanut paineet housuistaan purettua... Mielenkiinnolla odotankin käydäänkö sama taisto tänään iltapäivällä kun koulun jälkeen mennään pihalle ja taas ne ulkohousut on laitettava jalkaan, kouluun olen päästänyt vielä farkuisssa kun siellä ovat kuitenkin niin vähän ulkona.

 

Keskimmäinen taas... ei ollut hänelläkään helppo päivä eilen.  LÄhdimme käymään koiranäyttelyssä, match showssa ja siellä keskimmäinen teki kaikkensa saadakseen KAIKKI muut pahalle tuulelle. Vaavelille hän haastoi riitaa joka välissä. Roikkui ja repi meitä muita, nirisi ja narisi. KUn mikään ei tuntunut tehoavan ja me muut oltiin hieman kuin ei huomattaisikaan hänen jähnäämistään hän sitten lopulta autosssa paluumatkalla hyökkäsi vanhimman kimppuun, repi tukasta ja huusi kuin hinaaja  " Työ ootte kaikki ihan tyhmiä ja työ sen teitte pilasitte kaiken... työ ootte tyhmiä..." ja taas sai vanhin iskuja osakseen. Irrotin keskimmäisen vanhimmasta ja tällä kertaa vanhimmalle pisteet kotiin kun ei provosoitunut siskonsa käytöksestä vaan jatkoi linjalla että "en huomaa sinua". Itse oli räjähtämäisilläni ja miehen hommaksi tuli raahata huutava, revivä ja kirkuva keskimmäinen omaa huoneeseensa rauhoittumaan kun päästiin kotiin. Itse taistelin suurimmat raivot ruohonleikkurin kanssa ja sen jälkeen menin sisälle selvittelemään sitä että mikä keskimmäisen nuppia nyt kiristi... selvää syytä en saanut mutta taitaa tämä tuleva töiden alkaminen alkaa jännittää myös lapsia. SEn verran tiukasti keskimmäinen minua halasi ja pyysi että en mene pois.  TIlanne kuitenkin rauhoittui itsestään ja kohta oli keskimmäinenkin iloisesti vanhimman ja naapurin  leikeissä mukana.

 

Vaaveli oli eilen oikein reipas ja mukava. Ei mitään uhmispuhmis kohtauksia, tosin jos hän olisi semmoisen saanut niin en tiedä olisiko sitä tässä eilisessä metelissä edes huomannut, sen verta kovaa ääntä vanhin ja keskimmäinen piti omien raivokohtauksiensa kanssa.  Vaaveli käveli reippaasti kauemmalle leiksalle ja jaksoi siellä leikkiä ja käveli vielä takaisinkin. HUrja mielikuvitus tuolla tytöllä, eilenkin jahdattiin peikkoja ja juostiin leijonia pakoon. Tosin välillä mielikuvitus leijona sai myös pusuja ja haleja .

 

Siinäpä eilinen pikaisesti koottuna... tänään on sitten kerhon ja muiden lisäksi tyttöjen tanssitunti ja minulla ZUMBA...jihaa!!!