961,3 km auton mittarissa...perillä ollaan!!! Jei!!! Aikamoinen matka tuli eilen tahkottua, liikkeelle lähdettiin aamulla puoli kuuden maissa ja perilllä oltiin yhdentoista maissa iltasella. Reissu oli PITKÄ mutta meni kyllä tosi kivuttomasti. Olin varatunut pahimpaan eli kiukutteluun ja tappeluun viimeistään jyväskylän kohtaa mutta ei mitään ei koko matkana. Tytöt jaksoi hienosti.

Aamulla herättiin tyttöjen kanssa viideltä ja hypättiin valmiiksi pakattuun autoon ja lähdettiin hakemaan mies töistä. Siitä sitten posotettiin yhtä kyytiä Jyväskylään jossa pidettiin aamupala tauko. Tässä vaiheessa kello oli yhdeksän pintaan aamulla.

Aamupalan jälkeen matka jatkui. Liikennettä oli PALJON. Aikamoisissa autoletkoissa ajettiin ja vastaan tuli paljon autoja "ruumisarkut" eli suksiboxit katolla. Ja aika hurjia ohituksia nähtiin surprise. Jyväskylästä ajeltiin taas tuonne puolille päiville asti ja pidettiin lounastauko. Ruoka maistui kaikille ja sen jälkeen päätettiin taas jatkaa matkaa...
Ruokapaikasta ajeltiin semmoiset 100 km Ouluun ja sinä pidettiin sitten kunnon tauko. Lapset ulos autosta ja Edenin kylpylään. TOSI KIVA PAIKKA!!!!  Isot tytöt uiskenteli keskenään ja me miehen kansssa keskityttiin vahtimaan minikääpiön mäen laskua, tyttö rohkeentui aikamoiseen vesiliukumäkeen ihan yksin ja koska homma hoitui niin hienosti ei meidän tarvinnut muuta kuin odotella alhaalla ja katsoa että kaikki on kunnossa.smiley Kaikki tytöt ihastui paikkaan kovasti. Parin tunnin lillumisen jälkeen lähdettiin jatkamaan matkaa.

Taas pari tuntia ajoa ja sitten ruokatauko Torniossa. Ruokaa ja kahvia ja taas jatkuu matka... Pienen ajovirheen takia käväistiin myös Ruotsin puolella, eli tuli käytyä sitten oikein ulkomailla hiihtolomalla.smiley Yhdentoista maissa päästiin mökkiin ja ei kun tavarat sisään ja nukkumaan.  

Nyt tässä aamusella lapset syö aamupalaa ja aletaan suunnittelemaan mitä sitä tänään keksisi puuhaa, ulkoilua, ulkoilua ja ulkoilua on suunnitelmissa.

Loppuun täytyy vielä hehkuttaa kuinka ylpeä olennoista tyttösistä  heart jotka jaksoi tosi hienosti, hienommin kuin minä itse.