Kyllä on kummalliset nuo minun verenpaineet. Nyt tosiaan kun paineet oli tunnistettu hyvin korkeiksi ja seuranta aloiettu niin paineet laskikin sitten TOSI HYVIKSI: Äsken mittasin 132/72 tuollaisia paineita en muista että minulla olisi ollut vajaaseen kahteen vuoteen (silloin kun odotin vaavelia niin paineet on olleet viimeksi noin loistavat) . No tosi hyvä juttu olipa syy nyt sitten mikä tahansa pääasia että ei tarvitse alkaa lääkkeitä popsia.

Toinen kummallinen juttu on tuo vaavelin "yskä" eli se on reilun kuukauden jonkin verran köhinyt, mutta aina VAIN ÖISIN. Ymmärtäähän sen että makuu asennossa yskittää enemmän mutta luulisi että tuo nyt alkaisi pikku hiljaa joko paranemaan (tai pahenemaan) . Ei tuo yskä tunnu vaavelia paljon haittaavan mutta kuulostaa hyvin ikävältä nuo  yskän puuskat. Nyt täytyykin sopia itseni kanssa että jos tuo kestää vielä VIIKON (tai jos ei ole paranut 20.7 mennessä) niin sitten varaan lääkärin, parempi se kai on siinä vaiheessa jo tarkistaa koska sitten aletaan menemään jo lähelle kahta kuukautta ja vaikka yskä onkin vain öisin niin luulisi tuohon joku "syy" olevan.

Ja vieläkin kummallista.... Nyt paistaa aurinko , vielä pari tuntia sitten kun ajettiin uimakoulusta kotio päin tuli vettä niin paljon että moottoritiellä ei meinannut eteensä nähdä. Nyt kuitenkin aurinko armas möllöttää sinisellä taivaalla... Tätähän tämä Suomen kesä taitaa kyllä olla... aurinko paistaa ja vettä sataa!