Eilinen päivä ja tämä päivä ja tulevat päivät on täynnä REMPPAA. Kaikki paikat on purussa ja huoneen ulkomuoto vaihtelee aina kun ehdin alakerrassa käväistä. Eilen oli paikalla miehen lisäksi "remppaäijä" ja miehet tekivät uuden seinän ja purkivat vanhan seinän  tolpat. Tälle päivälle mies on suunnitellut lattian oikomista ja muutaman päivän päähän lattioiden levyttämistä, eristämistä yms. Eilen haettiin rautakaupasta iso nippu lattia levyjä ja uusi ovi huoneeseen. Rautakaupan ovi kun narahtaa niin heti on AINA remppa tili vähentynyt muutamalla sadalla eurolla... Ikkunan tilauskin pitäisi viimeistellä...  Kivaa että valmista tulee ja kivaa että remppa edistyy mutta tuo rahan meno tietty hieman hirvittää niin ja sitten SE PURU... alan saada pienoisia vihan purkauksia entisajan  rakennus tyyliä kohtaan... eikö eristeeksi ihan oikeasti ollut mitään vähemmän sotkevaa .

Eilen vaaveli ja keskimmäinen kävivät hoitopäivässä sillä aikaa kun  vanhin oli eskarissa. Vaavelille kerhoon lähtö oli hieman normaalia vaikeampi, itkemään hän ei kuitenkaan käynyt mutta hieman yritti jalkaan takertua. Sain kuitenkin hänet jäämään kerhoon ja ihan hyvin kerhopäivä oli sitten kuitenkin mennyt. MItä nyt tietty kun minä tulin häntä hakemaan niin hän alkoi itkemään aivan hillittömästi ja itkua vaan jatkui ja jatkui... Rauhoittui kyllä kun pois lähtiessämme tarjosi kerhotädit meille karkit yhden kerholapsen synttäripäivän kunniaksi.

Kun oli saanut kaikki tytöt kotiin yritimme hetken saada vaavelia nukkumaan. KOska vaavelilla ei kuitenkaan ollut unipäivä läksimmme moikkaamaan "vanhaa" ystäväämme Minttua ja hänen tytärtään Netteä. Nette ja Minttu on  ystäviä jo vanhimman vauvamuskaria ajalta saakka ja sinne on aina kiva mennä. Tällä kertaa kun heille menimme oli heille tullut sitten viime näkemän, rottia. Vaaveli oli aivan myyty..., "Myyrää kattoo... Myyrää kattoo..." kuului vaatimus aina joka välissä. Ja kyllähän niitä rottaneitejä sitten katsottiin ja tutkittiin ja hellittiin. Vinkeitä otuksia!

Kun tuolta kyläreissulta selvittiin oli rautakauppa keikan vuoro. SIllä aikaa kun mies tilaili tavaroita minä selailin tapetteja... voi taivas kuinka ihania ja kuinka KALLIITA vaihtoehtoja sitä onkaan tarjolla. Onneksi valintaa tapeteiksi ei tarvitse tehdä aivan vielä.

 

Tälle päivälle rempan lisäksi ajattelimme mahduttaa uimahalli keikkaa sekä kaverin lastenvaatekutsuja. NIin ja tietty koska on lauantai, karkkia, saunaa  ja avaraa luontoa .