Päivä merellä muuttui sitten päiväksi kotona, kera mummon, Impun ja Vilma serkun. Tarkoituksena oli siis lähteä aamulla merelle mutta koska oli luvassa kaakon puoleista tuulta ja ukkospuuskia niin päätimme jättää reissun väliin. Ei ole kiva olla merellä jos tuulee niin että vene kaatuu.

Meri retken sijasta mummo ja Imppu tyttärensä kanssa tuli tähän meille. Serkku poika Roni oli kipeä ja hän ei tällä kertaa päässyt mukaan. Äsken tuossa savusteltiin kalaa ja syötin masut ähkyiksi. Nyt mies pilkkoo puita (kaatuneesta koivusta) ja Imppu auttelee. Mummo halusi välttämättä leikata nurmikon ... isot tytöt leikkii Vilma serkun kanssa petsareilla, vaaveli touhuaa omiaan joten minulle ei sitten jäänyt muuta hommaa kuin kuluttaa tietokone pöydän tuolia . Tosin aamu zumban jäljiltä on sen verran naatti olo että ei tässä kyllä jaksaisi kummempia tehdäkkään. Tuo aamuinen zumba on kyllä jännä. Kun kello herättää kuudelta niin ei viitsisi millään lähteä mutta sitten tunnin jälkeen on kuin toinen ihminen....  tänäänkin zumbailun jälkeen olin niin täynnä energiaa kuin vain voi olla mutta sitten erehdyin syömään LIIKAA ja nyt on ilmeisesti joku verensokeri piikki kun tuntuu että silmät menevät väkisin kiinni ja olo on lievästi sanottuna saamaton... tosin tuolla ukkostavalla ilmallakin voi ollaosuutta asiaan. .... no kaipa tämä olo iltaan mennessä piristyy ja jos ei piristy niin tuleepahan uni ajoissa .

Tälle päivälle on siis vain ja ainoastaan kotona oleskelua ja möllöilyä. Mies lähtee iltasella vielä viemään Aapoa ja Tessaa verijäljelle mutta minun ei tarvitse välttämättä tänään enää edes poistua portista... tosin ne tyttöjen reput on vieläkin ostamatta.... joten pakko se on ehkä kuitenkin citymarketissa käväistä (tai viimeistään huomenna)!!!!