Tänään vietettiin päivä ELMA-messuilla. Ja kyllä oli kivaa. Vaari on jo monena vuonna meille noita messuja suositellut ja nyt sitten lähdettiin... ja hauskaa oli. Voisin yhtyä vanhimman tyttöni sanoihin " Nämä messut oli vielä hauskemmat kuin luulin..." eli tosi mukavat ja nähtävää oli PALJON... Oli poniratsastusta, kasvomaalausta, maistiaisia, koiran kapsutusta, pupujen rapsutusta, sonnin ihmettelyä ja paljon, paljon muuta.... Ja erityisen hauskaa oli että saimme messu seuraksi serkkupojat (miehen veli vaimoineen ja lapsineen lähtivät mukaan) joita ei ollutkaan nähty pitkiin aikoihin.

Mutta suosittelen noita messuja lämpimästi kaikille. HIntakaan ei ollut minusta paha, 13 euroa aikuiselta ja alle 7 v ilmaiseksi, eli meidän porukalta liput oli 26 euroa ja sillä samalla lipulla pääsi Elma messujen lisäksi kolmille muille messuille (tee se itse, kädentaidot, ja vielä oli joku muu.... mutta en nyt saa mieleeni) eli nähtävää oli kyllä koko rahan edesta ja enemmänkin.

Tässä muutama kuva. kuvissa mukana myös serkkupojat jotka olivat mukana messuilla....

Vaaveli ja keskimmäinen ihmettelee lampaita ja vanhin kai miettii jo että minne seuraavaksi...

Neljä viidestä lapsesta saatiin samaan kuvaan... aika hyvä suoritus... (tyttöjen lisäksi kuvassa vanhempi serkkupojista)

Keskimmäinen lievästi innoissaan:

NUorempi serkkupoika:

pienet serkukset mönkkärissä:

Vaaveli hurjastelee:

Auto ajelulla: