Tänään oli siis vaavelin kolmas kerta kun hänen piti jäädä päiväunille isojen sänkyyn. Illathan on menneet koko ajan hyvin mutta päiväunille on ollut pientä vääntöä. Ekana päivänä puolisen tuntia ja huutoa, tokana kertana kaksikymmentä minuuttia ilman huutoa mutta viisi poistumista sängystä. Nythän meillä on ollut parin päivän tauko kun oltiin tuolla reissussa, pelkäsin jo valmiiksi että tappelu aloitetaan alusta mutta mitä vielä. Vaaveli kiipesi itse sänkyyn ihan kiltisti, ei huutoa ei kitinää ei karkaamista, viitisen minuuttia ja vaaveli oli unessa. Itse kyttäsin oven takana koska olin varma että se karkaa sieltä heti mutta ällistyksekseni näin ei tapahtunut. Pari minuuuttia sieltä kuului jokeltelua ja sitten hiljeni. Viiden minuutin päästä uskalsin kurkistaa huoneeseen ja siellä pikku prinsessa veteli unia ihan kiltisti. MUTTA EI VIELÄ NUOLAISTA...  mutta ainakin hyvä alku meillä tämän asian suhteen.

Vanhimmalla on tänään vapaapäivä eskarista, eskari tädeillä on jokin suunnittelu päivä ja koko ryhmä siis lomailee tämän päivän. Aamulla leikit siskon kanssa sujui ihan hyvin mutta nyt tuntuu että vanhin ei saa mitään aikaiseksi. keskimmäinen on reippaasti ulkona leikkimässä yksin mutta vanhin kitiseen sohvalla kun EI OLE MITÄÄN TEKEMISTÄ:......!!!! Aika nopeasti sitä muuten tottuu siihen että vanhin on arkipäivät eskarissa, nyt kun se on ollut kotona niin tuli tehtyä aivan liian vähän ruokaa , no sai jokainen nyt sentään masunsa suht täyteen mutta vanhin olisi halunut santsata kolmannenkin kerran mutta silloin joutui jo siirtymään siskonsa lautaselle kun kattilasta oli ruoka  loppu , no onneksi keskimmäinen oli hyvinkin valmis antamaan omasta riisistä ja kanakastikkeestaan siskolle, ei  tainut olla keskimmäisen herkkuruokaa .

Ulkona on aika harmaa ilma ja vettä satelee aina välillä. Tälle päivälle ei ole muuta ohjelmaa kuin isojen tyttöjen satutanssi kuudelta.. siihen asti jos vaikka siivoaisi yläkerran komeroa.... kun nyt vaan sais aloitettua koko touhun . Huomiselle onkin sitten vanhimman neuvolaa ja eskaria, kauppareissua ja muuta ulkoilua, pitänee siis nauttia tänään kun EI OLE MITÄÄN TEKEMISTÄ!!!