Eilinen Porvoon reissu onnistui paremmin kuin hyvin. SE oli täydellinen. Tyttöjen jalkapallo treenien jälkeen sinne lähdettiin ja perillä oltiin kolmen jälkeen. Pari tuntia meni hujauksessa ja joka ikistä allasta ehdittiin käyttää, lilluttiin aaltokoneen aalloissa, laskettiin vesiliukumäkeä, hypittiin hyppyaltaassa ja nautiskeltiin porealtaassa. Tytöt tykkäsi ja minäkin oikein jouduin miettimään miksi ei ole tuolla käyty pitkään aikaan... SE virhe pitää korjata ja aina kun vaan on aikaa niin ajella tuonne uimaan, aivan mahtava paikka!

Eilen sitten illalla kun tultiin kotiin oli täällä aika viileä vastaanotto... koska ei oltu kotona ollenkaan ei tietenkään oltu myöskään lämmitetty... sisällä oli KYLMÄ... Ja koska uimisen jäljiltä muutenkin oli hieman vilu niin olo tuntui vielä superjäätävältä. Ei muuta kuin takkaan nopeasti tulet ja koko porukka samalle sohvalle vällyjen väliin tiiviisti lämmittelemään ja telkkaria tuijottamaan. Vaikka kylmyys onkin inhottavaa niin täytynee todeta että olihan tuo silti omalla tavalla hyvinkin ihanaa,kaikki tiiviisti kylkikylkeä vasten tosiaan lämmittäen. Mukavasti meni ilta . 

Tänä aamuna kylmyys jatkui tosin onneksi vain ulkona. Mittari näyttä - 30 astetta..hrrrrr!!! Pakkasesta huolimatta nappasin Tessan mukaan jha painelin lenkille heti kun olin lapset saanut aamupalalla ruokittua. Isot jäi leikkimäään minikääpiön kanssa joten pääsin taas ihan kunnolla lenkkeilemään. kuutisen kilometriä tuli tarvottua pakkasessa ja ei kyllä tullut kylmä , päin vastoin kun reippaasti käveli mutta jossakin vaiheessa lnekkiä mietin että miten on niin vaikea pitää silmiä auki mutta selitys olikin sitten jäätyneet ripset... eli kyllä siellä taisi kylmä sitten ollakkin....

Tässä hieman kuvaa siitä kuinka joskus vaan on niin kylmä että SILMÄT JÄÄTYY PÄÄHÄN:

ei se helppoa ollut lenkki kaverillakaan, ripset jäässä hänelläkin ja nenän alle on jäätynyt  jääkontti. 

Ei aika rapsakka sunnuntai keli siis täällä KOtkan suunnassa.

Kohta olisi aika lähteä viemään minikääpiötä tanssiharrastukseen ja sen jälkeen vanhinta pianotunnille. Itselläni olisi pakkaspäivän lämmikkeeksi zumbatunti ja ilta olisi sitten ihan vaan olla möllöttelyä koko perheen voimin!